Altaylı Marco Paixao'dan yönetime tepki: "Kulübün borcu bana çok büyük"

İsa Kethüda
10.10.2023 - 20:47 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 20:57

TFF 1. Lig takımlarından Altay forması giyen golcü oyuncu Marco Paixao, sosyal medya hesabından siyah-beyazlı yönetime sert tepki gösterdi. İşte detaylar.

Altaylı Marco Paixao'dan yönetime tepki: "Kulübün borcu bana çok büyük"

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altaylı Paixao, sosyal medya hesabından yönetime tepki gösteren bir paylaşımda bulundu.

"Para kazanmanın başka yollarını bulmaya çalışıyoruz"

Golcü oyuncu paylaşımında, "Bir ödeme planı oluşturduk, hiçbir şeye saygı gösterilmedi vs... Eşim ve ben ailemizi geçindirmek için para kazanmanın başka yollarını bulmaya çalışıyoruz. Çünkü kulübün bana olan borcu çok büyük.

"4 kez bu takımın gol kralı oldum"

Bunu söylemek çok zor ama gerçek bu. Sahada her zaman elimden geleni yapıyorum, 4 kez bu takımın gol kralı oldum, bu takımı Süper Lig'e taşıyan golü atmayı başardım, geçen sene elimizdeki takım ve şartlarla 22 gol atmayı başardım. Gerçek bir mucize yaşadık.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de maçlar 101 dakika sürüyor!
Habere Git

"İnsanların hayal bile edemeyeceği fedakarlıklar yapıyorum"

Yine de tüm bunları başardıktan sonra elimden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorum. Ruhumu sahada bırakıyorum, 39 yaşında inanılmaz bir fiziksel yapıya sahip olabilmek için insanların hayal bile edemeyeceği fedakarlıklar yapıyorum. Dikkali olun, bunu başarmak kolay değil.

"Bu kulübü kurtarın"

Etkileyici bir zihinsel güç gerektirir. Ama tüm bunların sorumlusu olan kişilerin bana, sahada gösterdiğim emeğe, bana ve bu kulüpte canlarını veren tüm oyunculara saygı duymadığı bir noktaya geldiğimizde. Bu kulübü kurtarın. Bu insanlar bize saygı duymadığında, tüm bu saygısızlığı ve yalanlara katlanmak psikolojik olarak çok zor oluyor" şeklinde konuştu.

Altay kariyeri

Altay ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 39 yaşındaki forvet, çıktığı 171 karşılaşmada 105 gol ve 16 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Real Madrid'den Türkçe Arda Güler paylaşımı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler