(ÖZET) Paris Saint-Germain (PSG) - Strasbourg maç sonucu: 2-1

Orhan Gülek
29.12.2022 - 00:43 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 01:58

Fransa Ligue 1'in 16. haftasında PSG, evinde RC Strasbourg'u son dakikada Kylian Mbappe ile bulduğu golle 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Neymar, kırmızı kart gördü.

(ÖZET) Paris Saint-Germain (PSG) - Strasbourg maç sonucu: 2-1

AJANSSPOR - HABER

Fransa Ligue 1'in 16. haftasında PSG, evinde RC Strasbourg ile karşılaştı. Parc des Princes Stadyumu'nda oynanan mücadele Başkent ekibi, son anlarda Mbappe'nin golüyle 2-1 kazandı.

Marquinhos'dan iki gol birden

Heyecan dolu maçta Başkent ekibi 14. dakikada Marquinhos ile 1-0 öne geçti. Aynı Marquinhos, kendi kalesine atınca maç 51. dakikada 1-1'e geldi. 

Neymar kızardı

Son ana kadar heyecanın yüksek olduğu maçta PSG'de ceza sahası içinde kendini yere bırakan Neymar, hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Neymar, kırmızı kart sonrası Parc des Princes’den öfkeli bir şekilde maçın bitmesini beklemeden ayrıldı. 

Mbappe son sözü söyledi

Maç tam bitti derken 90+6'da sahne alan Mbappe, takımını son anlarda 2-1 öne geçirdi ve skoru tayin etti.

PSG, 44 puana ulaştı

Bu sonucun ardından PSG, 44 puana yükselerek kayıpsız liderliğini sürdürdü. Strasbourg ise 11 puanda kalarak düşme hattından bu hafta da kurtulamadı.

PSG taraftarlarından Mbappe'ye özel pankart

Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası final mücadelesinde Arjantin'e penaltı atışları sonucu 4-2 mağlup olan Fransa'da Kylian Mbappe'ye PSG'li taraftarlar destekde bulundu.

PSG taraftarı Dünya Kupası finalini kaybeden oyuncuları Mbappe'yi "Kylian L'avenir T'appartient" "Kylian, gelecek senin" pankartıyla teselli etti.

Senin için hazırladığımız haberler