Altınordu Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman'dan Tuzlaspor maçı yorumu

09.10.2022 - 16:22 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 17:15

Altınordu Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman, 1-0 kazandıkları Tuzlaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada çok sevinçli olduklarını söyledi. İşte detaylar

Altınordu Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman'dan Tuzlaspor maçı yorumu

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig’e istediği gibi başlangıç yapamayan Altınordu, sezonun ilk galibiyetini deplasmanda Tuzlaspor’u 1-0 mağlup ederek elde etti. Kırmızı-lacivertli takım, 63. dakikada Ahmet İlhan Özek’in şık vuruşu ile bulduğu golle deplasmandan üç puanla dönmesini bildi. Bu galibiyetle Altınordu ligdeki puanını 6’ya çıkardı.

Haftaya rakip Hüseyin Eroğlu

Zorlu Tuzla deplasmanından üç puanla dönen Kırmızı-lacivertli takım, yarını izinli geçirdikten sonra salı günü Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Altınordu’nun başında uzun yıllar teknik direktör olarak görev yapan, geçen sezonun bitimine bir hafta kala yollarını ayıran Hüseyin Eroğlu, bu defa Bornova Aziz Kocaoğlu’na Altınordu’ya rakip olarak gelecek.

İlgini Çekebilir
Altınordu'dan kritik üç puan!
Habere Git

Ufuk Kahraman: "Maç kazanamama psikolojini de yenmiş olduk"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, hafta içinde rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini ifade ederek, “Karşımızda form yakalayan bir takım vardı. Hafta içinde onları çok iyi analiz ettik. Kendi oyun felsefimizi sahaya yansıtırken böylesine dirençli takımlara karşı da dikkatli olmak zorundaydık. Sakat oldukları için bizlerden uzak kalan Ahmet İlhan Özek, Şeref Özcan ve Safa Kınalı aramıza tekrar döndüler. Altınordu organizasyonu büyük bir organizasyon her futbolcumuza her çalışanımıza ihtiyacımız var. Maç kazanamama psikolojini de yenmiş olduk. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler