Altınordu'da Gökhan Ünal İle Yollar Ayrıldı

İsa Kethüda
13.03.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 13.03.2023 - 16:25

Son lig maçında Ankara Keçiörengücü'ne 4-0 mağlup olan TFF 1. Lig ekibi Altınordu'da Teknik Direktör Gökhan Ünal ile yolların ayrıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Altınordu'da Gökhan Ünal İle Yollar Ayrıldı

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da teknik direktör Gökhan Ünal ile yollar ayrıldı.

Gökhan Ünal ile yollar ayrıldı

Kırmızı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "A Takım Teknik Direktörümüz Gökhan Ünal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. 

"Yaşanan başarısız sonuçlardan dolayı bir kan değişimi gerekti"

Gökhan Ünal'a kulübümüze bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan da yaşanan gelişme ile alakalı, “Gökhan Ünal, zor bir dönemde takımımızın başına gelerek görev aldı. Transfer döneminde de birçok yeni oyuncu kadroya katıldı. Tabii ki bu oyuncuların adaptasyon süreçleri oldu. Yaşanan başarısız sonuçlardan dolayı bir kan değişimi gerekti. Kalan haftalarda takımımızı bir an önce toparlamak için böyle bir karar aldık. Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yolumuzu ayırdık. Türk futboluna büyük katkılar sağlayan Gökhan Ünal’a bugüne kadar Altınordu Futbol Kulübü’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kariyerinde kendisine başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Ufuk Kahraman'ın yerine göreve gelmişti

Bu sezon Ufuk Kahraman'ın yerine 19'uncu haftada göreve gelen Gökhan Ünal, 7 maçta 4 yenilgi, 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı. 

Eski milli futbolcu Gökhan Ünal, Altınordu'da ilk kez teknik direktörlük deneyimi yaşamıştı.

Son lig maçında Ankara Keçiörengücü'ne 4-0 mağlup olan Altınordu, 17 Mart Cuma günü Tuzlaspor ile sahasında karşılaşacak.

İzmir keibi ligde topladığı 17 puanla 18. sırada yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler