Altınordu, Mustafa Karaman'la Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
20.02.2023 - 18:16 | Son Güncellenme: 20.02.2023 - 18:22

Transfer haberleri... Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, genç futbolculardan orta saha oyuncusu Mustafa Karaman'ı profesyonel yaptı. İşte detaylar

Altınordu, Mustafa Karaman'la Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, genç futbolculardan orta saha oyuncusu Mustafa Karaman'ı profesyonel yaptı.

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, 18-19 Yaş Altı Takımı'nda forma giyen Mustafa Karaman için Metin Oktay Yerleşkesi’ndeki imza törenine genç futbolcunun ailesinin yanı sıra Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) İdari Direktörü Ahmet Furkan Can, ALFA Kıdemli Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu ve ALFA Teknik Direktörü Bülent Kayıtken'in de katıldığı kaydedildi.

"Avrupa’ya transfer olmak istiyorum"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mustafa Karaman, Altınordu'dan önce başka takımlarda da forma giydiğini belirterek, "Altınordu'nun genç futbolculara önem verdiğini bilerek buraya geldim. Çok kısa zamanda bu ailenin bir parçası oldum ve çok güzel duygularla imzamı atıyorum. Hocalarımızın verdiği şansları iyi değerlendirip önce A Takımımıza yükselip sonra da kulübümüzün hedefi ve misyonu doğrultusunda Avrupa’ya transfer olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Futbola Kavacık'ta başlayan 19 yaşındaki Mustafa Karaman daha önce Beşiktaş ve Galatasaray altyapılarında da forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler