Günün ilk derbisini Beşiktaş kazandı

21.03.2021 - 15:26 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 15:34

Fenerbahçe ile Beşiktaş U-19 ekipleri günün ilk derbisinde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı kaç kaç bitti, golleri kimler attı? İşte maç sonucu ve detaylar...

Günün ilk derbisini Beşiktaş kazandı

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Saat 19:00'da başlayacak dev derbi öncesinde altyapıda da yine bir derbi heyecanı yaşandı. Beşiktaş U-19 Takımı deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti.

Tek gol Emirhan'dan geldi

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan maçın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda her iki takım da gol aradı. Galibiyet golünü bulan ise 85. dakikada Emirhan Delibaş oldu. 

Beşiktaş paylaşım yaptı

U-19 Ligi'nin 2. haftasında oynanan bu maçla birlikte günün ilk derbisini Beşiktaş kazanmış oldu. Öte yandan maç sonrasında Beşiktaş, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak U-19 Takımı'nı tebrik etti.

Fenerbahçe üst üste ikinci kez kaybetti

Beşiktaş, U-19 Ligi'nde ilk hafta Başakşehir'e 2-1 kaybetmişti. Siyah-beyazlılar ilk galibiyetini almış oldu. İlk maçta Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilen Fenerbahçe ise üst üste ikinci kez aynı skorla yenilgiyi tattı.

Senin için hazırladığımız haberler