Alvaro Morata, transferi hakkında ilk kez konuştu

Cem Ergün
02.07.2024 - 16:48 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 17:10

Fenerbahçe ve Suudi Arabistan ekipleriyle gündeme gelen Atletico Madrid'in İspanyol golcüsü Alvaro Morata, transferi hakkında ilk kez konuştu. Detaylar...

Alvaro Morata, transferi hakkında ilk kez konuştu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

La Liga devi Atletico Madrid'den bu yaz ayrılacağı iddia edilien Alvaro Morata, geleceği hakkında ilk kez konuştu. Süper Lig'den Fenerbahçe ve Suudi Arabistan ekiplerinin ilgilendiği kaydedilen İspanyol golcü, kesin kararını verdi. Detaylar...

Arabistan iddiası

Relevo imzalı haberde, Alvaro Morata'nın bu yaz Atletico Madrid'den ayrılacağı belirtilerek, yeni adresinin Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Qadsiah olacağı ifade edilmişti.

Fenerbahçe'nin de radarındaydı

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin de Jose Mourinho'nun talebi doğrultusunda Alvaro Morata'nın transferi için devrede olduğu kaydedilmişti. Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Sarı-Lacivertlilerin sportif direktörü Mario Branco, Atletico Madrid'in 31 yaşındaki golcüsü için kulüp ve menajeriyle temaslara başlamıştı. 

Morata geleceğine karar verdi

Bugün İspanyol basınından Marca'nın imzasını taşıyan habere göre ise, Alvaro Morata transferi ve geleceği hakkındaki kararını verdi. Marca, Morata'nın İspanya'nın EURO 2024'teki kampında şu sözleri sarf ettiğini duyurdu: "Bu formayla kazanmanın nasıl bir şey olduğunu hayal edemiyorum ve bunu yapana kadar durmayacağım."

İspanyol golcünün bu sözlerinin, Atletico Madrid için söylendiğine dikkat çekilerek, Morata'nın bu yaz Madrid temsilcisinden ayrılmayacağı belirtildi.

Atletico Madrid performansı

Alvaro Morata, Atletico formasıyla 2023/24 sezonunda 48 maça çıktı. 21 kez rakip fileleri havalandıran 31 yaşındaki santrfor, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler