Fenerbahçe ile anılıyordu: Alvaro Morata'nın yeni takımını duyurdular!

Cem Ergün
01.07.2024 - 23:52 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 00:01

İsmi bir süredir Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile anılan Atletico Madrid'in İspanyol golcüsü Alvaro Morata'nın yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe ile anılıyordu: Alvaro Morata'nın yeni takımını duyurdular!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İsmi bir süredir Fenerbahçe ile de anılan ve Atletico Madrid'den ayrılmaya hazırlandığı kaydedilen Alvaro Morata'nın yeni adresi belli oluyor.

Morata'nın yeni takımı belli oluyor

İspanyol basınından Relevo, Alvaro Morata'nın bu yaz Atletico Madrid'den ayrılacağını belirtti. Haberde, Morata'nın yeni adresinin ise Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Qadsiah olacağı ifade edildi.

50 milyon Euro gözden çıkarıldı

Haber detayında Suudi Arabistan ekibinin bu transfer için toplamda 50 milyon Euro harcamaya hazır olduğu kaydedildi. Bu paranın büyük bölümünün ise İspanyol golcünün yıllık ücreti olacağı öğrenildi.

İmzalar çok yakın

Morata'nın, Atletico Madrid'deki sözleşmesine göre serbest kalma bedelinin 15 milyon Euro olduğu belirtilirken, Suudi temsilcisinin bunu ödemeye hazır olduğu ve imzaların çok yakında atılacağı yazıldı.

21 kez ağları havalandırdı

Alvaro Morata, Atletico formasıyla 2023/24 sezonunda 48 maça çıktı. 21 kez rakip fileleri havalandıran 31 yaşındaki santrfor, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler