"Amacımız en iyi şekilde hazırlanabilmek"

01.11.2017 - 22:56 | Son Güncellenme: 01.11.2017 - 22:56

 Futsal Milli Takımı Teknik Direktörü Sercan Görgülü, 2020 Dünya Şampiyonası elemelerine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Ay-yıldızlı takımın Diyarbakır'da yaptığı kampta AA muhabirine açıklamada bulunan Görgülü, farklı illerde gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalarla futsala ilgiyi artırmayı ve bu spora yatkın oyuncuları milli takıma kazandırmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Çeşitli illerde kamp yapma projelerinin ilkini Diyarbakır'da gerçekleştirdiklerini belirten Görgülü, bölgede yetişen üç oyuncunun Futsal Milli Takımı kadrosunda yer aldığını vurguladı.

Sercan Görgülü, "2020 Dünya Şampiyonası elemelerine hazırlanıyoruz. Bu kampın amacı da oraya en iyi şekilde hazırlanabilmek." diye konuştu.

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölüm Başkanı Nihat Mızrak da iki oyuncularını milli takıma gönderdiklerini ifade ederek, "Diyarbakır'daki çocuklarımızın futbolla özdeşleşmesi ve milli takımı izlemesini istedik." ifadelerini kullandı.

Futsal Milli Takımı, hazırlıkları kapsamında Dicle Üniversitesi ile Dicle Üniversitesi Spor Salonu'da özel maç yaptı.

Müsabakayı, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas da takip etti.

Senin için hazırladığımız haberler