"Amacımız güzel bir tatil" demişti: Genç futbolcudan yeni açıklama geldi

15.10.2024 - 23:46 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 23:59

Junior World Cup Antalya turnuvası sırasında verdiği röportajda "Aslında bir hedef için gelmedik. Amacımız güzel bir tatil yapmak" diyerek gündem olan Taha Kuştutan yeni açıklamalarda bulundu.

"Amacımız güzel bir tatil" demişti: Genç futbolcudan yeni açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Genç futbolcu Taha Kuştutan, Junior World Cup Antalya sırasında verdiği röportajı hakkında açıklama yaptı. Kuştutan röportajda kendisini iyi ifade edemediğini söyledi.

"Aslında bir hedef için gelmedik"

Van Amatör Yerel Lig'de mücadele eden 1974 Van Futbol Kulübü,16-20 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Junior World Cup Antalya'ya (Antalya Dünya Çocuklar Kupası) katıldı. 16 yaşındaki futbolcu Taha Kuştutan'ın turnuva sırasında verdiği bir röportaj ise ülke gündeminde büyük yankı uyandırdı. Açıklamalarında "Aslında bir hedef için gelmedik. Amacımız güzel bir tatil yapmak." diyen Kuştutan'ın sözleri dikkat çekti.

"Kendimi ifade edemediğim yerleri kesip paylaşmışlardı"

Röportajının videosu defalarca paylaşılan Taha Kuştutan daha sonrasında konu hakkında açıklama yaptı. AA için konuşan Kuştutan gündem olan röportajında kendisini iyi ifade edemediğini söyleyerek şöyle konuştu: "Kamera karşısına ilk defa geçtiğim için heyecandan konuşamadım. Kendimi ifade edemediğim yerleri kesip paylaşmışlardı, daha düzgün olan ifadelerimin yer aldığı bölümler paylaşılmamıştı. Videoyla ilgili iyi ve kötü yorumlar yapıldı. Bu durum beni hem üzdü hem de sevindirdi. Biraz duygu değişimi yaşadım. Yolda bazen durdurup fotoğraf çektirenler de oluyor, güzel temennilerde bulunan ve şakalaşan da oluyor."

İlgini Çekebilir
Panathinaikoslu futbolcu evinin havuzunda ölü bulunmuştu! Kulübünden anlamlı hareket
Habere Git

"Maçlarımız oldu ve keyifli vakit geçirdik, Antalya'yı gezdik"

Genç futbolcu Taha Kuştutan'ın ekibi 1974 Van Futbol Kulübü turnuvadaki 5 maçın 2'sinden galibiyetle, 3'ünden mağlubiyetle ayrıldı. Yer aldıkları gruptan bir üst tura çıkan Van ekibi ise bu turda rakibine yenilerek kupadan elendi. Kuştutan ise açıklamalarının devamında turnuvanın güzel bir tecrübe olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bizim her zaman bir hedefimiz var ve oraya gidince de önümüze bir hedef koyarak gittik. Röportaj sırasında bunu çok iyi ifade edemedim. Antalya'da 5 gün kaldık. Çok değerli zamanlar geçirdik ve güzel anılarımız oldu. Spor etkinliklerine katıldık. Maçlarımız oldu ve keyifli vakit geçirdik. Antalya'yı gezdik. Şimdi de takımımızla birlikte ligde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."


Senin için hazırladığımız haberler