Aman Katar polisi görmesin! Çıplak sevinç

Cüneyt Muharremoğlu
19.12.2022 - 14:27 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 14:34

Dekolte giysi giymenin yasak olduğu Katar'da Arjantin'in Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından bir kadın seyirci sevincini çıplak olarak yaşadı. Taraftar, sosyal medyada viral oldu.

Aman Katar polisi görmesin! Çıplak sevinç

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası, Arjantin'in heyecan fırtınası şeklinde geçen maçta Fransa'yı penaltılarla devirerek kupayı almasıyla son buldu. Katar'daki turnuva maçlar kadar yasaklarla da konuşuldu.

FIFA 'One Love' bandına izin vermedi

FIFA, özellikle Avrupa ülkelerinin takımlarının kaptanların takacağı pazubanda kadar karıştı. Eşcinselliğin yasak olduğu Katar'da gökkuşağı renkli 'One Love' puzabandına izin verilmedi.

Katar'da açık giyinmek yasak

Katar yasalarına göre Katar yasalarına göre kadınların açık giysi giymesi yasak. Yasaya göre, kadınların göbeğini, omuzlarını, dizlerini veya göğüslerini örtmesi gerekiyor. 

İlgini Çekebilir
Katar'da sosyal medya fenomenin başı dertte! Hapse girebilir
Habere Git

Ivana Knoll'un başı derde girdi

Hırvat Instagram modeli Ivana Knoll'un başı Katar'da giydiği giysi yüzünden derde girdi. Model hakkında inceleme başlatıldı.

Dekolteye izin yok

Katar'da yetkililer, turistlerden tamamen kapanmasını beklemiyor. Ancak dekolte giyselere de izin vermiyor. 

Dünya Kupası finalinde çıplak sevinç

Ancak Dünya Kupası'nı finalini Arjantin'in penaltılarla kazanmasından sonra bir kadın taraftarın görüntüsü kameralara yakalandı. Kadın taraftar bırakın dekolteyi tamamen üstünü çıkararak Arjantin'in kupayı kazanma sevincini yaşadı. 

İlgini Çekebilir
One Love yasaksa NO var!
Habere Git

Kadın taraftar sosyal medyada viral oldu

Tıklım tıklım dolu olan 88 bin 966 kişilik Lusial Stadyumu'ndaki bu görüntü  Katar polisinin gözünden kaçtı. Kadın taraftarın çıplak sevinciyse sosyal medyada viral oldu. 

Hapis cezası alabilirdi

Çıplak taraftar büyük bir olayı hasarsız atlatmış gibi görünüyor. Katar'da yasalar konusunda bölgesel farklılıklar bulunuyor. Ancak Arjantinli taraftar eğer yakalansaydı büyük ihtimalle hapis cezası alacaktı.

Senin için hazırladığımız haberler