Amatör ligler için karar günü

29.09.2020 - 13:03 | Son Güncellenme: 29.09.2020 - 13:07

Son dakika haberi... Bölgesel Amatör Lig (BAL) için Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) bir görüşme yapılacak. Peki Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Amatör ligler için karar günü

AJANSSPOR - ÖZEL

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) kaderi bugün belli oluyor.

Geçen hafta Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) önüne giden yaklaşık bin futbolcu, liglerin başlamasını istemişti. 8 aydır futboldan uzak kaldıklarını ve geçim derdi içinde olduklarını belirten futbolculara olumsuz cevap veren TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, bakanlığı adres göstermişti.

Karar bugün çıkabilir

Amatörler de geçen hafta Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile görüştü. Bakanın "Sorunu çözün demesi" üzerine TFF, konuyu yeniden ele aldı.

TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, bugün saat 14.00'te İstanbul'daki BAL kulüpleri başkanlarıyla bir toplantı yapacak. Toplantı sonucunda bugün veya en geç yarın, liglerin başlama tarihinin açıklanması bekleniyor.

Geçen sezon yarıda kaldı

BAL, toplam 11 gruptan oluşuyor. Lig, pandemi nedeniyle geçen sezon tamamlanmadan tescil edilmişti. Liderler doğrudan üst lige alınırken, liderle arasında en fazla 3 puan olan 9 takım da yine 3. Lig'e yükselme hakkı elde etmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler