Amedspor'da hedef Douglas Costa! Başkan resmen açıkladı!

29.07.2024 - 17:36 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 17:39

Son dakika transfer haberi: Amedspor transferde Bayern Münih ve Juventus'un eski yıldızı Douglas Costa için harekete geçti. Diyarbakır temsilcisinde başkan resmi açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Amedspor'da hedef Douglas Costa! Başkan resmen açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'in yeni takımı Amedspor transferde dünya yıldızını gözüne kestirdi. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Diyarbakır ekibi listesine Brezilyalı yıldızı ekledi.

"Hedefimiz Süper Lig"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, "1. Lig'de hedefimiz Amedspor'u Süper Lig'e taşımak ve 4 büyük takımdan sonra ülkenin büyük takımlarından birisi olmak. Ersun Yanal hocamız ve transfer komitemiz titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Birçok dünya yıldızı Amedspor'a gelmek için haber gönderiyor" dedi.

"Douglas Costa ile görüşüyoruz"

"Douglas Costa'ya transfer teklifi yaptınız mı?" sorusuna ise Başkan Aziz Elaldı, "Douglas Costa'ya transfer teklifi yaptık. Douglas Costa ile görüşmelerimiz sürüyor. Douglas Costa dışında birçok futbolcu transfer listemizde yer alıyor. Amedspor'a layık futbolcuları transfer edeceğiz" cevabını verdi.

10 bin Passolig başvurusu

Stadyumdaki Passolig gişelerinin tamamlandığını ifade eden Elaldı, "Amedspor adına şu anda kadar 10 bin tane Passolig kartı başvurusu yapıldı. Bu sayı gün geçtikçe artacaktır. Taraftarımız bizi yalnız bırakmayacak" diye konuştu.

Hacıosmanoğlu'na davet

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun röportajını takip ettiğini söyleyen Aziz Elaldı, "Amedspor olarak İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekledik. Sayın Hacıosmanoğlu, alt liglerle ilgili söylediklerinin yarısını bile yaparsa kulüplerimiz rahata kavuşur. İbrahim Hacıosmanoğlu'nu iş sağda oynayacağımız ilk maçımıza davet ediyorum. İnşallah TF'deki yeni yönetim sporun dostluk kardeşlik sloganıyla hareket eder ve ülke futbolumuza katkı sağlar" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler