Amedspor ile anılan yıldız oyuncudan 2 yıllık imza

26.08.2024 - 11:14 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 11:28

Transfer sezonunda adı sıklıkla TFF 1.Lig ekibi Amedspor ile anılan yıldız futbolcu Douglas Costa'nın, Sydney FC ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Amedspor ile anılan yıldız oyuncudan 2 yıllık imza

AJANSSPOR HABER

Tarihinde ilk defa TFF 1.Lig'de mücadele eden ve dünya yıldızını gözüne kestiren Amedspor, transferde istediği sonuca ulaşamadı. Diyarbakır ekibinin takibinde olan futbolcu Avustralya temsilcisi Sydney FC'ye imza attı.

2 yıllık sözleşme

Amedspor'un bu transfer sezonunda kadrosuna katmak için yoğun çaba verdiği Brezilyalı yıldız Douglas Costa'yı Avustralya temsilcisi Sydney FC, 2 yıllığına renklerine bağladı.

Başkan açıklamıştı

Diyarbakır temsilcisinin başkanı Aziz Elaldı geçtiğimiz haftalarda, Radyspor'da Salim Manav'ın konuğu olarak, "1. Lig'de hedefimiz Amedspor'u Süper Lig'e taşımak ve 4 büyük takımdan sonra ülkenin büyük takımlarından birisi olmak. Ersun Yanal hocamız ve transfer komitemiz titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Birçok dünya yıldızı Amedspor'a gelmek için haber gönderiyor.

Douglas Costa'ya transfer teklifi yaptık. Douglas Costa ile görüşmelerimiz sürüyor. Douglas Costa dışında birçok futbolcu transfer listemizde yer alıyor. Amedspor'a layık futbolcuları transfer edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Samsunspor'un kapısından dönmüştü

33 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat, kış transfer sezonunda Samsunspor ile anlaşmıştı. Kırmızı-beyazlı ekibin Fenerbahçe ile oynadığı maçı izleyen Douglas Costa, takımın başkanı Yüksel Yıldırım'a "Samsunspor hazır bir takım. Benim yerime hazır bir futbolcuya ihtiyacınız var" diyerek Karadeniz ekibine gelmekten vazgeçmişti.

Senin için hazırladığımız haberler