Amedspor'da flaş transfer gelişmesi! Menajerinden açıklama geldi

02.09.2024 - 17:29 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 17:31

TFF 1. Lig takımlarından Amedspor'un Jamaikalı golcü Andre Gray ile anlaştığı iddia edilmişti. Gray'in menajerinden flaş bir açıklama geldi. Detaylar...

Amedspor'da flaş transfer gelişmesi! Menajerinden açıklama geldi

AJANSSPOR HABER

Amedspor'un anlaşmaya vardığı iddia edilen 33 yaşındaki Jamaikalı santrfor Andre Gray'in temsilcisi Emre Tekin Pınar, çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu.

Amedspor ile anlaştı iddiası

Geçtiğimiz günler çıkan haberde, TFF 1. Lig ekibi Amedspor'un, Suudi Arabistan temsilcisi Al-Riyadh'tan ayrılan 33 yaşındaki Jamaikalı santrfor Andre Gray ile anlaştığı iddia edildi

Temsilcisinden açıklama geldi

Amedspor ile anlaştığı kaydedilen Andre Gray'in temsilcisi Emre Tekin Pınar ise yaptığı bir paylaşımla anlaşma haberlerini yalanladı.

"Sözlü ya da resmi anlaşmamız söz konusu değildir"

Gray'in temsilcisi, "Yetkilisi olduğum Jamaikalı forvet oyuncusu Andre Gray için basında çıkan transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Henüz herhangi bir kulüple sözlü ya da resmi anlaşmamız söz konusu değildir." açıklamasında bulundu.

Suudi Arabistan performansı

2023-2024 sezonu başında Yunanistan ekibi Aris'ten ayrılarak Al-Riyadh'ın yolunu tutan Andre Gray, Suudi Arabistan ekibinde 28 maçta forma giydi ve 7 gol 3 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler