Amedspor'dan golcü transferi! Jamaikalı futbolcu Andre Gray ile anlaşma sağladı

01.09.2024 - 18:06 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 18:33

Trendyo 1. Lig'de sezonun ilk üç maçında rakip fileleri havalandırmayı başaramayan Amedspor, Jamiakalı golcü Andre Gray ile anlaştı. İşte detaylar...

Amedspor'dan golcü transferi! Jamaikalı futbolcu Andre Gray ile anlaşma sağladı

AJANSSPOR - HABER

Tarihinde ilk kez Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Amedspor'un son olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Riyadh'da forma giyen 33 yaşındaki Jamikalı golcü Andre Gray ile anlaştığı ileri sürüldü.

Ersun Yanal hoca oldu, 10 transfer yapıldı

Teknik direktörlük görevine Trük futbolunun önemli isimlerinden Ersun Yanal'ı getirerek ligde ne kadar iddialı olduğunu gösteren Amedspor, yeni sezon öncesi kadrosunu Sinan Kurt, Yohan Cassubie, Nicolas Nkoulou, Britt Assombalonga, Ömer Bayram, Bruno Lourenço, Mehmet Yeşil, Nurullah Aslan, Murat Uçar ve Alberk Koç transfereriyle kadrosunu güçlendirdi.

3 maçta gol sıkıntısı

Ligde oynadığı 3 maçta rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremeyen Amedspor, 2 beraberlik ve yenilgi ile sezona istediği başlangıcı yapamadı.

Andre Gray ile anlaşma sağlandı

Gol sorununu çözmek için forvet arayışına başlayan ve bu doğrultuda Trabzonspor'dan Umut Bozok ile görüşmeler yapan Diyarbakır ekibi, Suudi Arabistan ekibi Al-Riyadh'dan ayrılan 33 yaşındaki Jamikalı golcü Andre Gray ile prensip anlaşmasına vardı.

27 maçta 7 gol ve 3 asist kaydetti

2015-2016 sezonunda Championship ekibi Brunley ile şampiyonluk yaşamasının yanı sıra 25 golle krallık yarışını ilk sırada bitiren ve yılın futbolcusu seçilen Andre Gray, geçtiğimiz sezon 27 maçta 7 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler