Ajansspor

Amedspor'dan yabancı hoca, Ahmet Kutucu ve Yiğit Efe açıklaması!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünde başkan Nahit Eren, yeni hoca, Ahmet Kutucu ve Yiğit Efe iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Haberin Kaynağı:
Ayhan Şensoy
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in yeni takımlarından Amedspor, İstanbul’un 3 büyük kulübünden bazı oyunculara talip oldu. Radyospor’da Ayhan Şensoy’un sunduğu Derin Pas programına konuk olan başkan Nahit Eren, yeni hocanın yabancı olacağını söyledi.

Ahmet Kutucu ve Yiğit Efe listede

Ahmet Kutucu ve Yiğit Efe ile ilgili sözlerine başlayan Nahit Eren, ‘’Resmi anlamda kulüplerle bir görüşmemiz olmadı ama oyuncuların menajerleriyle görüştük. Ahmet Kutucu ve Yiğit Efe de gündeme geldi. İstanbul’un 3 büyük takımından bazı oyuncuları kadromuza katmak isteriz. Transferde çok dikkatli olacağız. Acele etmeden iyi bir takım kuracağız’’ dedi.

Ahmed Kutucu
Ahmed Kutucu

Yeni hoca yabancı olacak

Yeni hocanın yabancı olacağını ifade eden Eren, ‘’Serkan Reçber ile Transfer komitemiz kongre öncesi bir temas kurdu. Kendisini Diyarbakır’a davet ettik. Burada bir görüşme yapıldı. Yapılan görüşmelerde karşılıklı beklentiler uyuştu ve resmi imzaları attık. Yeni hocayı sportif direktörümüz Serkan Reçber ile futbol şubesi belirleyecek. Geniş bir yabancı teknik direktör havuzumuz var. Birçok hocayla görüştük. Yeni teknik direktör yabancı olacak" diye konuştu.

Hedef Avrupa kupaları

Hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyleyen Eren, ‘’Süper Lig’de seviye alt lige göre yüksek. O yüzden kadroyu güçlendirmek istiyoruz. İlk sezonda hedefimiz küme düşmemek. Sonra ise Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi vereceğiz. Kadro planlamasını hocayı seçtikten sonra yapacağız. İstikrarlı bir yapı kurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Nihat Eren
Nihat Eren

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...