Amedspor'un Kocaelispor maçı cezaları belli oldu

06.09.2024 - 13:06 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 13:23

Trendyol 1. Lig'de Amedspor ve Kocaelispor'un karşılaştığı maçın ardından Amedspor'da 7 bloğa bloke ve kulüp görevlisi Kaya Fidan'a ceza verildi.

Amedspor'un Kocaelispor maçı cezaları belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig'in dördüncü haftasında Amedspor, Kocaelispor'u misafir etti. Amedspor'un 3-0 kazandığı maçın ardından PFDK'nın yaptığı açıklama Amedspor'a çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle hem ihtar hem de 7 bloğa bloke cezası verildiği duyuruldu.

Amedspor'a bloke cezası verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 2 Eylül Pazartesi günü oynanan Kocaelispor - Amedspor maçının ardından kararlarını açıkladı. Amedspor'un çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı 7 bloğa bloke cezası şu sözlerle açıklandı: " AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, 02.09. 2024 tarihinde oynanan AMED SPORTİF FAALİYETLER-KOCAELİSPOR Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON ÜST TRİBÜN C, D, MARATON ALT TRİBÜN B, L2, O, NUMARALI SAĞ ALT TRİBÜN D, F numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir."

Kaya Fidan ihtar cezası aldı

PFDK yaptığı açıklamada Amed Sportif Faaliyetler Kulübü görevlisi Kaya Fidan'a verilen ihtar cezası için ise "Aynı müsabakada AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübü görevlisi KAYA FİDAN’ın, müsabaka esnasında akredite edilmediği T alanında bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi." ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Amedspor maçının ardından Kocaelispor'da 2 oyuncuya ceza!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler