Amerika Açık'ta finalistler Gauff ve Sabalenka oldu

Akın Ungan
08.09.2023 - 13:06 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 13:09

Amerika Açık tek kadınlarda finale adını yazdıran isimler Coco Gauff ve Aryna Sabalenka oldu. Final müsabakası ne zaman ve saat kaçta? Detaylar...

Amerika Açık'ta finalistler Gauff ve Sabalenka oldu

AJANSSPOR - HABER

Amerika Açık tek kadınlarda yarı final müsabakaları sona erdi ve finale adını yazdıran isimler Coco Gauff ve Aryna Sabalenka oldu. Final müsabakası ne zaman ve saat kaçta? Detaylar...

İlk finalist Gauff

İlk yarı final mücadelesinde 6 numaralı seri başı Coco Gauff,  10 numaralı seri başı olan rakibi Karolina Muchova'yı 6-4 ve 7-5'lik setlerle 2-0 mağlup etti. Gauff bu skorla adın finale yazdıran ilk isim oldu.

Zorlu maçı kazanan Sabalenka oldu

Günün son yarı final mücadelesinde Belaruslu Aryna Sabalenka ve ABD'li Madison Keys karşı karşıya geldi. 2 saat 37 dakika süren zorlu mücadeleyi Sabalenka geriden gelerek 4-6, 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-1 kazandı ve adını finale yazdıran bir diğer isim oldu.

İlgini Çekebilir
Abdullah Öztürk, Avrupa şampiyonu!
Habere Git

Gauff'un 2. finali

Henüz 19 yaşında olan ABD'li tenisçi Coco Gauff, 2'nci kez bir Grand Slam turnuvasında adını finale yazdırdı. Genç tenisçi daha önce 2022 yılında Roland Garros finalinde Iga Swiatek'e karşı mücadele etmiş ancak mağlup olmuştu.

Sabalenka yeni şampiyonluk için sahada

Bu yıl İlk Grand Slam finalini Avustralya Açık'ta oynayacan 25 yaşındaki Sabalenka, kariyerinin ilk şampiyonluğunu da finalde Kazak tenisçi Elena Rybakina'yı yenerek elde etmişti. Sabalenka, Gauff karşısında kariyerinin 2. Grand Slam şampiyonluğu için mücadele edecek.

Amerika Açık tek kadınlar finali ne zaman ve saat kaçta?

Amerika Açık'ta tek kadınlar finali 9 Eylül Cumartesi günü saat 23:00'te oynanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler