Aminu Umar, Galatasaray'a transfer olacak mı? Resmi açıklama!

26.01.2018 - 15:04 | Son Güncellenme: 26.01.2018 - 15:04

Aminu Umar, Galatasaray'a transfer olacak mı? Resmi açıklama!

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda kadrosuna takviye yapmak isteyen Sarı Kırmızılılar için gündeme gelen son isim Osmanlıspor'un santrforu Aminu Umar oldu.

Cim Bom'un Umar'ın transferi için nabız yokladığı iddia edildi.

Osmanlıspor İdari Menajeri Ender Yurtgüven, transfer iddiasıyla ilgili olarak flaş açıklamalarda bulundu.

Aminu Umar, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Osmanlıspor İdari Menajeri Ender Yurtgüven Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Aminu Umar - Galatasaray iddialarının kesinlikle gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ender Yurtgüven, "Aminu Umar'la sezon sonuna kadar devam etmeyi düşünüyoruz. Aminu için kiralık ve satın alma opsiyonuyla tranfer olacağı iddia ediliyor. Bu haberler gerçekçi ve ciddi haberler değil masa başında yazılan haberler. Aminu Umar'ın sözleşmesinde yazan 5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi var. Bu ücreti ödeyen kulüp Amınu Umar'ı transfer edebilir" dedi.

Tortol'dan çok umutluyuz!

Badou Ndiaye'nin kendileri için değerli oldunu dile getiren Yurtgüven yeni transfer Tortol hakkında ise "Tortol ve Badou'nun oyun karakteri çok farklı. Tortol'dan çok umutluyuz. Tortol'dan ciddi ücretler kazanabiliriz. Scout ekibimizi kutluyorum. Transfer konusunda yoğun mesai harcanıyor ve başarı geliyor" ifadelerini kullandı.

Fikret Orman ve Dursun Özbek sözleri...

Osmanlıspor Kulübü olarak Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için aday olması durumunda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a destek vereceklerini belirten Ender Yurtgüven, "Fikret Orman'a destek olmaktan mutluluk duyacağız. Dursun Özbek'e de teşekkür ederim. Umarım futbolumuzdan uzaklaşmaz" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler