Ampute Milli Takımı, Dünya Kupası'nda Liberya'yı 5-0 Yendi Ve Son 16'ya Kaldı

İsa Kethüda
02.10.2022 - 23:00 | Son Güncellenme: 02.10.2022 - 23:04

Ampute Futbol Milli Takımı, Ampute Futbol Dünya Kupası'nda A Grubu'ndaki 2. maçında Liberya'yı 5-0 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantiledi. İşte detaylar.

Ampute Milli Takımı, Dünya Kupası'nda Liberya'yı 5-0 Yendi Ve Son 16'ya Kaldı

AJANSSPOR-HABER

2022 Ampute Futbol Dünya Kupası karşılaşmaları hız kesmeden devam ediyor. Ampute Futbol Milli Takımı ise A Grubu’ndaki ikinci maçında da sahadan ezici üstünlükle ayrıldı. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan derbi yorumu: "Her zaman gol atacak değiliz"
Habere Git

Bir galibiyet daha

Dün Fransa ile karşı karşıya geldiği maçtan 3-0 galibiyet ile ayrılan Ampute Futbol Milli Takımı bir zafer daha aldı. A Grubu’ndaki rakibi Liberya ile sahada olan ekip 5-0’lık ezici üstünlük ile bir galibiyete daha imza attı. 

Son 16'ya yükseldik

Dün Fransa bugün ise Liberya için kalesini gole kapatan Ay-Yıldızlılar bu sonuçla A Grubu'nda 6 puanla ilk iki sırayı garantileyerek Dünya Kupası'nda son 16 turuna yükseldi.

Güleryüz güldürdü

Ampute Futbol Milli Takımı’nın Liberya karşılaşmasından aldığı 5-0’lık zaferin öne çıkan ismi Ömer Güleryüz oldu. Güleryüz 3 gol ile maçın öne çıkan ismi olmayı başardı. İlk yarı Ömer Güleryüz’ün golleri ile 2-0 üstünlükle biterken, 25 yaşındaki forvet 30. dakikada attığı gol ile taraftarları sevindirdi. Maçın 36. dakikasında Muhammet Yeğen golü ile skoru 4-0’a getirirken Savaş Kaya ise 45. dakikada attığı gol ile 5-0’lık skoru belirleyen isim oldu. 

İlgini Çekebilir
Kartal ofsayt tuzağına düştü
Habere Git

Ampute Futbol Milli Takımı-Haiti maçı ne zaman?

Ampute Futbol Milli Takımı, A Grubu’ndaki üçüncü maçında yarın saat 20.00’de Haiti ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler