Amrabat, Maicon hakkında konuştu: "Galatasaray'da daha fazla devam etme şansı bulunmuyordu"

05.02.2019 - 16:55 | Son Güncellenme: 05.02.2019 - 19:55

Amrabat, Maicon hakkında konuştu: "Galatasaray'da daha fazla devam etme şansı bulunmuyordu"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Nordin Amrabat, Suudi Arabistan kulübü Al Nasrr'da takım arkadaşı olan Maicon Roque ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

KÂRLI BİR İŞ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Amrabat, ''Sanırım Galatasaray'da daha fazla devam etme şansı bulunmuyordu. Topla iyi olduğunu düşünüyorum; ama ağır bir stoper. Bence Galatasaray için kârlı bir iş oldu. Bence Al Nasrr için de iyi bir iş oldu. 1 buçuk sezon için ödenen 1.7 milyon Euro çok yüksek bir fiyat değil. Takımda 3 tane Brezilyalı futbolcu var. Zorluk çekeceğini düşünmüyorum. Çabu adapte olur'' dedi.

GALATASARAY İLE HER ŞEY MÜMKÜN

Şampiyonluk yarışına da değinen Amrabat, ''Bir kere şunu söylemeliyim, istisnasız Galatasaray'ın her maçın izliyorum. 8 puan fark çok; ama Galatasaray'la her şey mümkün. Ben şampiyon olacaklarına inanıyorum. Özellikle Fatih Terim ile her şey mümkün. Onun varlığı çok büyük avantaj'' şeklinde konuştu.

Rakip takım Al Ittihad'a transfer olan Garry Rodrigues'in sadece 2 maç oynadığını, dolayısıyla onun performansı hakkında çok fazla yorum yapamayacağını söyledi. 

AJANSSPOR-ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler