Anadolu Efes, Vincent Poirier ile anlaştı!

İsa Kethüda
27.05.2024 - 16:08 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 16:20

Transfer haberleri. 2023-24 sezonunda istediği performansı gösteremeyen Basketbol Süper Ligi takımlarından Anadolu Efes, Fransız pivot ile anlaştı. Detaylar.

Anadolu Efes, Vincent Poirier ile anlaştı!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Efes, Vincent Poirier ile anlaştı

Chema de Lucas'ın haberine göre; Anadolu Efes, ACB Ligi ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Fransız pivot Vincent Poirier ile anlaşmaya vardı.

Yıllık 2 milyon Euro kazanacak

Anlaşmaya göre temsilcimiz 30 yaşındaki yıldız oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ve Fransız yıldıza da yıllık net 2 milyon Euro vereceği belirtildi.

Anadolu Efes, Final Four'a kalırsa opsiyon devreye girecek

Haberde, Anadolu Efes'in 2 yıllık süre içinde Euroleague'de Final-Four'a kalması durumunda artı bir opsiyonun da devreye gireceği ifade edildi. 

Forma giydiği takımlar

2015 yılında Fransa 3. Ligi’nde çıkış yaptıktan sonra sırasıyla Paris Levallois, Saski Baskonia, Boston Celtics ve Philadelphia 76’ers formaları giyen pivot, 2020-21 sezonun ortasında Real Madrid ile anlaşmıştı.

Real Madrid performansı

Real Madrid’te geçirdiği 3.5 sezonda 1 EuroLeague şampiyonluğu da kazanan 30 yaşındaki oyuncu, EuroLeague’de sezonu 9 sayı 5.3 ribaund ortalamaları ile bitirdi.

Senin için hazırladığımız haberler