THY EuroLeague'de Anadolu Efes Bu Gece ALBA Berlin'in Konuğu Olacak

Burak Alaca
23.03.2023 - 15:52 | Son Güncellenme: 23.03.2023 - 16:45

EuroLeague'de play-off mücadelesi veren temsilcimiz Anadolu Efes bu gece 22.00'de ALBA Berlin karşısında deplasmanda kritik bir mücadeleye çıkacak. İşte maç öncesi notları...

THY EuroLeague'de Anadolu Efes Bu Gece ALBA Berlin'in Konuğu Olacak

AJANSSPOR-Burak ALACA

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 30. haftasında son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes, play-off bileti için kritik mücadelede Mercedes Benz-Arena'da ALBA Berlin'in konuğu olacak. İşte temsilcimizin maç önünden kritik notlar...

Ya tamam ya devam maçı

EuroLeague'de normal sezonun tamamlanmasına bu hafta ile beraber 5 maç kaldı ve Anadolu Efes'in ilk 8 ile arasında yalnızca 1 galibiyet bulunuyor. Bu fark her ne kadar eritilmesi mümkün gözükse de Anadolu Efes'in hata payını neredeyse sıfıra indiren durum 11. sıradaki Efes'in hemen üzerinde yer alan takımlardan; Maccabi Tel Aviv, Partizan, Baskonia ve Valencia'ya karşı ikili averajı kaptırmış olması. Bu sebepten temsilcimizin bugün en azından kağıt üstünde favori gözüktüğü ALBA Berlin maçında hata yapmaması gerekiyor. 

Anadolu Efes'in kalan fikstürü

Anadolu Efes'in Kalan Maçları
30. Hafta ALBA Berlin-Anadolu Efes (D)
31.Hafta Anadolu Efes-Olimpia Milano (E)
32.Hafta Anadolu Efes-Virtus Bologna (E)
33.Hafta Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes (D)
34.Hafta Anadolu Efes-Monaco (E)
İlgini Çekebilir
Crawford fişi çekti, Efes ligde yara aldı!
Habere Git

İstanbul dışında son macera

ALBA Berlin maçı sonrası Anadolu Efes kalan 4 maçının 3'ünü Sinan Erdem'de oynayacak. Efes'in tek deplasman maçını ise 33. haftada bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko karşısında Anadolu yakasında, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynayacak.

Efes'te sıkışık takvim can yaktı

Anadolu Efes geçtiğimiz hafta 7 gün içerisinde sırasıyla; Bahçeşehir Koleji, Real Madrid, Partizan ve Onvo Büyükçekmece olmak üzere tam 4 maça çıktı. Ligde Bahçeşehir ve EuroLeague'deki erteleme maçında da Real Madrid'i yenen temsilcimiz, yorgunluğun baş gösterdiği karşılaşmalarda Partizan ve Büyükçekmece'ye boyun eğdi.

Gözler Larkin'de

Efes'in aldığı Partizan maçında aldığı süreden memnun olmayan Shane Larkin karşılaşma bitiminde sosyal medyadan sitem etmişti. Twitter üzerinden taraftarların mesajlarını yanıtlayan oyun kurucunun "Yılın en önemli maçında sadece 22 dakika oynadım. Son 3 dakikada da oyundan çıktım." ifadeleri dikkat çekti. Oyuncunun bu akşam yaşananlar sonrası nasıl bir reaksiyon göstereceği merak ediliyor. 

İlgini Çekebilir
Larkin'den Ataman'a diss!
Habere Git

ALBA her şeye rağmen derbi morali ile geliyor

EuroLeague'de sezona 3 maç, 3 galibiyet ile başlayan Israel Gonzalez yönetimindeki ALBA Berlin ilerleyen haftalarda dibe demir attı. Bu 3 maçın ardından 12 maçlık bir mağlubiyet serisine kapılan başkent ekibinin 15. haftadan sonra gidişatı bir ileri bir geri, daha stabil bir hal aldı. Almanya Ligi'nde lider konumda bulunan ALBA geçtiğimiz hafta EuroLeague'in Alman derbisinde, play-off yarışına yetişmeye çalışan koç Andrea Trinchieri yönetimindeki Bayern Münih'i 76-75 mağlup etti. 

Anadolu Efes-Alba Berlin maçı hangi kanalda?

Temsilcimiz Anadolu Efes'in Almanya'da ALBA Berlin karşısında oynayacağı kritik karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler