Anadolu Efes play-in'de! İşte eşleşmesi ve play-in formatı...

11.04.2024 - 22:35 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 23:56

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes evinde konuk ettiği Kızılyıldız'ı farklı geçerek play-in'e katılmayı garantiledi. İşte eşleşme ve play-in formatı...

Anadolu Efes play-in'de! İşte eşleşmesi ve play-in formatı...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in son haftasında temsilcimiz Anadolu Efes evinde konuk ettiği Kızılyıldız'ı 100-55 mağlup etmeyi başardı.

Anadolu Efes play-in'de

Anadolu Efes bu sonuçla bu sezon 17. galibiyetini aldı ve Partizan KK, Olimpia Milano gibi rakiplerinin alacağı sonuçtan bağımsız olarak 9. sıradan play-in'e katılmayı garantiledi.

Elijat Bryant'tan kariyer rekoru

Anadolu Efes'te Elijah Bryant 26 sayıyla kariyer rekorunu kırakarken ona; Derek Willis 15, Daniel Oturu 13, Ercan Osmani 12, Will Clyburn 9 sayıyla eşlik etti. 

Kızılyıldız'da ise; Luka Mitrovic 11, Rokas Geidraitis 11, Nemanja Nedovic ise 11 sayıyla çift haneye ulaşan isimler oldu.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes - Kızılyıldız maçının sürpriz konukları: Baladın ve Boskovic
Habere Git

İşte Anadolu Efes'in play-in'deki rakibi belli oldu

Ligi 9. sırada tamamlamayı garantileyen Anadolu Efes'in rakibi bugün Baskonia'ya kaybeden İtalyan ekibi Virtus Bologna oldu. 

Anadolu Efes play-in ilk maçını kazanırsa kimle karşılaşacak?

Anadolu Efes, Virtus Bologna'yu alt ettiği takdirde Maccabi Tel Aviv-Baskonia maçını kaybeden takımın rakibi olacak.

Anadolu Efes play-in'den çıkarsa kimle eşleşecek

Anadolu Efes play-in'deki iki maçını da kazanmayı başarırsa play-off hattında 8. sıraya yerleşecek. Bu doğrultuda temsilcimizin rakibi normal sezonu lider tamamlayan Real Madrid olacak.

İlgini Çekebilir
Efes'in transferde hedefi Maccabi'nin canavarı!
Habere Git

EuroLeague'de play-in formatı nasıl oynanıyor?

EuroLeague'in bu sezon itibariyle yürülüğe oyduğu play-in sistemi doğrultusunda normal sezonu 7-10 arası sıralama ile bitiren takımlar play-off'a katılmak için mücadele ediyor. 7-8 eşleşmesinin kazanan takımı direkt olarak play-off hattının 7. sırasına yerleşiyor. Bu eşleşmenin kaybedeni ise 9-10 eşleşmesinin galibi ile karşılaşıp play-off'un 8. sırası için mücadele ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler