Anadolu Efes, Türk Telekom'u devirdi: Yarı finale yükseldi!

17.05.2024 - 20:02 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 20:19

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Türk Telekom'a konuk olan Anadolu Efes ikinci karşılaşmada da 86-78 galip geldi.

Anadolu Efes, Türk Telekom'u devirdi: Yarı finale yükseldi!

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Türk Telekom'u 86-78 yendi. Serinin ilk maçını da 99-79 kazanan Anadolu Efes adını yarı finale yazdırdı.

Efes ilk yarıyı 8 sayı farkla bitirdi

Türk Telekom'un ev sahipliğinde gerçekleşen çeyrek final ikinci maçında Anadolu Efes ilk çeyrekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk dakikalarını 27-26 önde bitiren Efes, ikinci çeyreğe avantajlı başladı. Maçın ikinci çeyreğinde Türk Telekom 18, Anadolu Efes ise 25 sayı buldu. Efes maçın ilk yarısını 52-44 önde bitirdi.

Efes, Türk Telekom'a geçit vermedi

Play-off serisi ikinci maçında önemli bir avantaj yakalayan Anadolu Efes karşılaşmanın üçüncü çeyreğini de önde kapattı. Efes 18 sayı bulduğu çeyrek ile maçta Türk Telekom ile arasındaki skoru 70-60'a getirdi. 

İlgini Çekebilir
Transfer yarışında Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi solladı!
Habere Git

Anadolu Efes yarı final biletini kaptı

Türk Telekom'a konuk olan Anadolu Efes maçın son dakikalarında da üstünlüğünü korudu. Karşılaşmada 86-78 üstün gelen Anadolu Efes,  Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off serisi ikinci maçını da kazanması ile yarı finale yükseldi. Efes, serinin ilk maçında Türk Telekom'u 99-79 yenmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler