Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'ya kötü haber! Tarık Biberovic, Elijah Bryant...

15.10.2024 - 16:14 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 16:20

Son dakika haberleri. Euroleague Disiplin Kurulu, Anadolu Efes forması giyen Elijah Bryant ve Fenerbahçe Beko'da oynayan Tarık Biberovic'in itirazlarını reddetti.

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'ya kötü haber! Tarık Biberovic, Elijah Bryant...

AJANSSPOR HABER

Basketbolda Euroleague (Avrupa Ligi) Disiplin Kurulu, Anadolu Efesli Elijah Bryant ile Fenerbahçe Bekolu Tarık Biberovic'i birer maçtan men etmişti.

Bryant ile Biberovic'e birer maç men cezası verildi

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında yapılan Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında birbirine karşı fiziksel saldırı girişiminde bulunan Bryant ile Biberovic'e birer maç men cezası verildi.​​​​​​​ Disiplin kurulu, Bryant'a 10 bin, Biberovic'e ise 5 bin avro para cezasına hükmetti.

Sertaç Komsuoğlu da para cezası aldı

Kurul ayrıca Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu'na hakemlere yönelik hareketinden dolayı 4 bin avro para cezası uyguladı.

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko Kulübü, alınan bu kararı bir üst mahkemeye taşımıştı.

İtiraz reddedildi

Basketbolda Euroleague (Avrupa Ligi) Disiplin Kurulu, Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun itirazlarını reddetti. Tarık Biberovic, bu akşamki Kızılyıldız maçında ve Elijah Bryant ise Maccabi Tel Aviv deplasmanında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız maçı saat kaçta?

Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız karşılaşması saat 20.45'te başlayacak. Mücadeleyi S Sport, S Sport Plus ve EXXEN platformu naklen yayınlayacak.

M.Tel Aviv - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta?

M.Tel Aviv ile Anadolu Efes arasındaki maç ise saat 21.05'te başlayacak. Karşılaşmayı S Sport 2, S Sport Plus ve EXXEN yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler