EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes uzun transferinde mutlu sona ulaştı

Burak Alaca
01.12.2023 - 18:44 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 16:24

Yaz aylarından bu yana uzun transferi yapması beklenen EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes bu pozisyon için transfer çalışmalarında sona geldi.

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes uzun transferinde mutlu sona ulaştı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes sezon ortası transfer çalışmalarına devam ediyor. Temsilcimiz bu doğrultuda TürkiyeSigorta Basketbol Süper Ligi'nden tanıdığımız bir isim ile imza aşamasına geldi.

Merkezefendi'nin pota altı canavarı Efes'te

Eurohoops'tan Semih Tuna'nın haberine göre Anadolu Efes, Yukatel Merkezefendi Belediyesi forması giyen 24 yaşındaki Amerikalı pivot Daniel Oturu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

"Oturu, bugün son kez bizimle birlikte olacak"

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Başantrenörü Zafer Aktaş de, Oturu'nun Anadolu Efes'e transfer olduğunu duyurdu. Aktaş, "Daniel Oturu, bugün son kez bizimle birlikte olacak. Önümüzdeki hafta başından itibaren Anadolu Efes kadrosuna katılacak" ifadelerini kullandı. 

Kısa zamanda EuroLeague'e göz kırptı

Basketbol Süper Ligi'nde Merkezefendi forması ile şimdiye kadar 9 maça çıkan 2.03'lük pivot; 20.9 sayı, 10.1 ribaunt, 1.7 blok ortalamalar ile EuroLeague'e göz kırptı.

İlgini Çekebilir
Efes'in maçına taşıma kararı
Habere Git

NBA'de deneyimi var

2020 NBA Draftı'nın 33. sırasından Minnesota Timberwolves tarafından seçilen Nijerya asıllı oyuncu sırasıyla Los Angeles Clippers, Chicago Bulls ve Toronto Raptors forması giydi. Oturu burada geçirdiği sürenin büyük kısmında G-League'de (Gelişim Ligi) oynadı.

Efes bir haftaya iki transfer sıkıştırdı

Anadolu Efes geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Derek Willis'in yerine 4 numara rotasyonuna İtalya'nın Derthona Basket takımında forma giyen Amerikalı forvet Mike Daum'u eklemişti.

Senin için hazırladığımız haberler