Anadolu Efes'in başarılı oyuncuları PlayStation 4 Turnuvasında taraftarlar ile bir araya geldi

25.02.2019 - 16:35 | Son Güncellenme: 25.02.2019 - 16:38

Anadolu Efes'in başarılı oyuncuları PlayStation 4 Turnuvasında taraftarlar ile bir araya geldi

Anadolu Efes Fan Club ekosistemi ile taraftarlarına pek çok ayrıcalık ve cazip kampanya sunan Anadolu Efes Spor Kulübü, PlayStation Türkiye partnerliğinde ve Meydan Beşiktaş Champs ev sahipliğinde çok özel bir taraftar etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte Anadolu Efes’in başarılı oyuncuları Bryant Dunston, Shane Larkin, Onuralp Bitim ve Yiğitcan Saybir, Anadolu Efes Fan Club üyeleri ile bir araya geldi. 32 Fan Club üyesinin katılımıyla düzenlenen PlayStation 4 Turnuvası’nı kazanan Utku Çetin, Sony PlayStation 4 500GB ile birlikte 4 oyun, 1 controller ve 3 aylık PlayStation Plus üyeliği kazandı.

 

 

Basketbolseverlere sunduğu fırsatlar ve Sinan Erdem Spor Salonu’nda oluşturduğu maç deneyimi ile Türkiye’de basketbolun sevilmesinde en büyük paya sahip kulüplerden biri olan Anadolu Efes, taraftarlarını mutlu edecek etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

 Beşiktaş’ta “Anadolu Efes Fan Club – PlayStation 4 Turnuvası”

 PlayStation Türkiye partnerliğinde Meydan Beşiktaş Champs’te gerçekleştirilen Anadolu Efes Fan Club – PlayStation 4 Turnuvası’na 32 Anadolu Efes taraftarı ile Bryant Dunston, Shane Larkin, Onuralp Bitim ve Yiğitcan Saybir katıldı.

 Katılımcılara unutulmayacak bir gün yaşatan turnuvada, Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden yayınlanan kampanyaya 250 puan karşılığında ilk 32 taraftar mücadele etti. Turnuva boyunca taraftarlara Meydan Beşiktaş Champs’in lezzetli atıştırmalıkları da sunuldu.

 

Fan Club üyeleri, bugüne kadar Anadolu Efes maçlarına gelerek kazandıkları Fan Club puanlarını Sony PlayStation 4 500GB ile birlikte 4 oyun, 1 controller ve 3 aylık PlayStation Plus üyeliği kazanmak için kullandı. Ayrıca turnuva ikincisi Emir Tür’e de bir adet NBA 2K19 oyunu hediye edildi.

 “Harika bir gündü”

 Turnuvanın birincisi Utku Çetin, “Anadolu Efes Fan Club - PlayStation 4 Turnuvası” ile ilgili duygularını ise şu şekilde ifade etti:

 “Böyle keyifli bir etkinliği hayata geçirdiği için kulübümüze, PlayStation Türkiye’ye ve Meydan Beşiktaş Champs’e çok teşekkür ederim. Özellikle Turkish Airlines EuroLeague’de aldığımız Olympiacos galibiyetinin ardından böyle bir etkinliğe katılmak unutulmazdı.

 

 

Anadolu Efes oyuncuları ile bir araya gelmek, onlarla sohbet etmek, karşılıklı PlayStation 4 oynamak ve PlayStation 4 kazanmak harika bir gün yaşamamı sağladı. Onlara merak ettiğim tüm soruları sorarken bol bol fotoğraf da çektirdim. Önümüzdeki günlerde yapılacak bu tip etkinlikleri sabırsızlıkla bekliyoruz.”

 

Anadolu Efes Spor Kulübü, bu tip eğlenceli ve sürpriz etkinliklere katılmak isteyen Fan Club üyelerini, Sinan Erdem Spor Salonu’nda ev sahibi olduğu maçlarda mobil uygulama üzerinden check-in yaparak puan kazanmaya davet ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler