Anadolu Efes, Yiğitcan Saybir ile Yollarını Ayırdı! Kulüpten Paylaşım Yapıldı

16.06.2022 - 17:29 | Son Güncellenme: 16.06.2022 - 20:16

Anadolu Efes, altyapısından yetişien başarılı basketbolcu Yiğitcan Saybir ile yolların ayrıldığını açıkladı. Yiğitcan Saybir, Bursaspor'a transfer olabilir.

Anadolu Efes, Yiğitcan Saybir ile Yollarını Ayırdı! Kulüpten Paylaşım Yapıldı

EuroLeague'de üst üste 2. şampiyonluğunu kazanan ve ING Basketbol Süper Lig'de final oynayan Anadolu Efes, bir oyuncusu ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Kulüpten paylaşım yapıldı

Kulüpten yapılan videolu paylaşımda, "Altyapımızdan yetişen ve üst üste iki kez EuroLeague şampiyonu olan tarihi kadroda yer alan Yiğitcan Saybir, formamızla bugüne kadar pek çok şampiyonluk kazandı. Yiğitcan'a katkılarından dolayı teşekkür eder, spor hayatında başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Yiğitcan da Efes'e veda etti. Yiğitcan, sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında Anadolu Efes camiasına teşekkür etti.

Bursaspor'a gitti

Anadolu Efes'ten ayrılan Yiğitcan Saybir, geçen sezon Euro Cup'ta final oynama başarısı gösteren fakat EuroLeague için wild card alamayan Frutti Extra Bursaspor'a transfer oldu.

Bursaspor resmen açıkladı

Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Anadolu Efes'in 23 yaşındaki uzun forveti Yiğitcan Saybir ile anlaşma sağladı. Saybir'e hoş geldin diyor, Frutti Extra Bursaspor çatısı altında başarılı sezonlar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması ile 32 maça çıkan Yiğitcan, 13.35 dakika ortalama ile oynadı. Maç başına 5 sayı kaydeden 23 yaşındaki genç uzun forvet, 2.8 ribaund ve 0.7 asist istatistikleri ile katkı sundu.

Senin için hazırladığımız haberler