Anadolu Efes Ergin Ataman'dan Boşalacak Koçluk Görevi İçin İspanyol İsimler Öne Çıktı

24.04.2023 - 17:43 | Son Güncellenme: 24.04.2023 - 18:28

Anadolu Efes, Ergin Ataman'dan boşalacak koçluk pozisyonu için arayışa koyuldu. Son iki sezonun şampiyonun listesinin üst sıralarında iki İspanyol koç yer alıyor.

Anadolu Efes Ergin Ataman'dan Boşalacak Koçluk Görevi İçin İspanyol İsimler Öne Çıktı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de son iki sezonu şampiyon tamamalayan Anadolu Efes'te önümüzdeki sezon köklü değişşiklikler yaşanması bekleniyor. Baş antrenör Ergin Ataman'ın ayrılığının kesinleşmesi sonrası Efes'te bu pozisyon için arayışlar başladı.

Giannakopoulos açıkladı

EuroLeague'in köklü ekiplerinden Panathinaikos önümüzdeki iki yıl için Anadolu Efes'ten ayrılacak olan Ergin Ataman ile anlaşma sağladı. Kulübün sahibi Dimitris Giannakopoulos geçtiğmiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda koç için "Hoş Geldin" ifadesini kullanmıştı.

İlk olarak Laso yazıldı

Daha önce Real Madrid ile 2 defa EruoLeague şampiyonluğu yaşayan İspanyol koç Pablo Laso'nunn adı son zamanlarda sıklıkla Anadolu Efes ve Bayern Münih ile anılıyor.

İlgini Çekebilir
Laso'dan Efes sinyali!
Habere Git

Xavi Pasqual iddiaları atıldı

2020'den bu yana Rusya VTB Ligi ekibi Zenit Saint Petersburg'u çalıştıran İspanyol koç Xavi Pasqual'in kulübü ile olan sözleşmesi Haziran 2023'te sonlanıyor. Milliyet'in haberine göre deneyimli koç Anadolu Efes'in listesind eüst sıralarda yer alıyor.

Barcelona'ya son şampiyonluğunu kazandırdı

Xavi Pasqual, Barcelona'yı çalıştırdığı dönemde 2009-2010 sezonunda Katalan ekibine son EuroLeague şampiyonlupunu kazandırmıştı. 2016'da İspanyol ekibinden ayrılan koç sonrasında Panathinaikos ve Zenit'i çalıştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler