Anadolu Efes Türk Telekom'dan Erkan Yılmaz'ın Transferini Bitiriyor

Burak Alaca
02.06.2023 - 22:55 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 11:46

Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Anadolu Efes yerli transferinde önemli bir hamleye imza attı. Efes, Türk Telekom'dan Erkan Yılmaz anlaşma sağladı.

Anadolu Efes Türk Telekom'dan Erkan Yılmaz'ın Transferini Bitiriyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de şampiyonlukla tamamladığı son iki sezonun ardından bu hayal kırıklığı yaşayan ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne odaklanan Anadolu Efes transferde düğmeye bastı.

Sezonun formda ismi ile anlaşma tamam

Zafer Çağrı'nın haberine göre Anadolu Efes, Türk Telekom ile özel bir sezon geçiren başarılı forvet Erkan Yılmaz ile anlaşma sağladı ve yerli rotasyonuna önemli bir takviye yaptı.

Erdem Can'da bitti

İtalyan gazeteci geçtiğimiz günlerde paylaştığı haberde Anadolu Efes'in Türk Telekom ile kariyerinin ilk baş antrenörlük deneyiminde başarılı bir sezon geçiren Erdem Can ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağını belirtti. Erdem Can, Erkan Yılmaz'ın bu yıl yaptığı çıkışta büyük pay sahibi oldu.

İlgini Çekebilir
Erdem Can, Efes'e imzayı atıyor!
Habere Git

Çok yönlü katkı verdi

Bu sezon Türk Telekom'un EuroCup finaline kadar uzanan serüveninde ve Basketbol Süper Ligi'nde toplam 48 maça çıkan milli forvet; 7.4 sayı, 4.8 ribaunt, 2.6 asist, 1.5 top çalma ortalmaları ile mücadele etti.

FIBA EuropeCup kazandı

2020-2022 yılları arası Bahçeşehir Koleji formasını terleten 25 yaşındaki oyuncu "Kırmızı Ejderler" lakaplı ekip ile 2021-2022 sezonun FIBA EuropeCup şampiyonluğu yaşamayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler