Anadolu Efes'ten Ayrılan Buğrahan Tuncer Galatasaray Nef'e Transfer Oluyor

22.06.2023 - 18:01 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 18:23

Anadolu Efes, milli oyun kurucu Buğrahan Tuncer'in takımdan ayrıldığını duyurdu. 30 yaşındaki oyuncu gelecek sezon Galatasaray Nef forması giyecek.

Anadolu Efes'ten Ayrılan Buğrahan Tuncer Galatasaray Nef'e Transfer Oluyor

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ni şampiyonlukla tamamalyan Anadolu Efes'te ayrılıklar başladı. Kulüp 2018'den bu yana takımda forma giyen milli oyun kurucu Buğrahan Tuncer'in takımdan ayrıldığını resmi olarak duyurdu.

Galatasaray'a transferini ilk AJANSSPOR duyurdu

Buğrahan Tuncer gelecek sezondan itibaren bir diğer İstanbul ekibi Galatasaray Nef'in formasını giyecek. Yıldız oyuncunun transferini ilk olarak 5 Haziran'da AJANSSPOR özel olarak duyurmuştu.

Efes ile her şeyi kazandı

Anadolu Efes formasını giydiği 5 sezonda; 2 EuroLeague, 3 Basketbol Süper Ligi, 1 Türkiye Kupası, 1 Türkiye Kupası şampyionluğu yaşayarak bulunduğu tüm kulvarlarda kupaya ulaşmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Derek Willis, Anadolu Efes'te
Habere Git

Erdem Can ayrılığa onay verdi

Galatasaray ile anlaşamayı daha önceden tamamlayan Buğrahan Tuncer'in kulüp ile sözleşmesi 2024 yılında tamamlanıyordu. Oyuncunun durumuna karar verecek olan yeni koç Erdem Can, Tuncer'in ayrılığına onay verdi.

Dünya evine girdi, Galatasaray marşı söyledi

Dün akşam gerçekleştirilen tören ile dizi oyuncusu Eda Ece ile dünya evine giren Buğrahan Tuncer, Galatasaray'a transferinin sinyalini düğününde de verdi. Buğrahan Tuncer düğünde Galatasaray'ın kaptanı Göksenin Köksal ile kulübün meşhur bestesi "Çocukluk Aşkımsın'ı" söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler