Anadolu Efes'ten can sıkan sakatlık açıklaması!
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'te dün oynanan Panathinaikos BC maçında sakatlanan Georgios Papagiannis ve Ercan Osmani'nin durumları belli oldu.

Son 5 Haber

Adı Fenerbahçe'yle de anılan Mateta için kesenin ağzı açıldı!

Şampiyon oldular, Kim'i karşılarında görünce dayanamayıp ağladılar

2002 Dünya Kupası'nın kahramanları sporseverlerle buluştu

Hüseyin Yücel'den Beşiktaş başkanlığı sorusuna cevap!

(Yazılı Özet) Beşiktaş GAIN - Bahçeşehir Koleji Maç Sonucu: 79-101
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Euroleague'in 5. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes'in evinde konuk ettiği Panathinaikos BC'ye 95-81 mağlup olduğu maçta sakatlıklar can sıktı.
İki uzunun sakatlığı maçta Efes'in boyunu büktü
Anadolu Efes'te; milli uzun forvet Ercan Osmani yaşadığı omuz sakatlığın ardından maça devam edemezken, dizinden sakatlık yaşayan Yunan pivot Georgios Papagiannis medya ile sahaya veda etti.
Ercan 1 aya yakın yok
Sol omzunda bir zedelenme olduğu belirtilen Ercan Osmani'nin en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Papagiannis'te korkulan oldu
Diz sakatlığı nedeniyle sahadan sedye ile ayrılan 2.21'lik Papagiannis'in ise en az 8 ay sahalardan uzak kalacağı kulüp tarafından paylaşıldı.