Panathinaikos 82-87 Anadolu Efes: (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
02.03.2023 - 23:50 | Son Güncellenme: 03.03.2023 - 01:13

Son dakika | EuroLeague'de Anadolu Efes, Yunan ekip Panathinaikos deplasmanında 87-82 kazandı. İşte maç sonucu, periyotlar ve maçın yazılı özeti...

Panathinaikos 82-87 Anadolu Efes: (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Anadolu Efes, Yunanistan'da Panathinaikos ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz zorlu deplasmanı 87-82 kazanmayı başardı.

Maçın başı Panathinaikos'un

Panathinaikos, Anadolu Efes karşısında maça iyi başlayan taraf oldu. İlk bölümde 21 sayı atan Yunan takım, Efes'ten ise 18 sayı yedi.

Efes ikinci çeyrek saymaya başladı

Anadolu Efes, ilk periyottaki yenilginin ardından hücum yönünü geliştirdi. İkinci çeyrekte 25 sayı kaydeden temsilcimiz, kendi potasında ise 19 sayı gördü. Böylece Lacivert-Beyazlılar soyunma odasına 43-40 önde girdi.

İlgini Çekebilir
Göksenin Köksal formasını bağışladı
Habere Git

İkinci devrede mükemmel savunma

Anadolu Efes, üçüncü çeyrekte savunması ile ön plana çıktı. Temsilcimiz, rakibini 14 sayıda tutmayı başardı. Bu bölümde 21 sayı atan Efes, son çeyreğe 10 sayı önde girdi. Dördüncü periyotta ise Panathinaikos 28 sayı, Anadolu Efes ise 23 sayı attı. Maç 87-82 Efes galibiyeti ile sona erdi.

Clyburn: "Kazandığımız için mutluyum"

Maçın adamı seçilen Will Clyburn, mücadelenin ardından "Kazandığımız için mutluyum. Biraz pozisyonumun dışında da oynadığım bölümler oldu" ifadelerini kullandı.

Ataman: "Oyuncularım kazandı bu gece"

Efes Koçu Ergin Ataman ise "Bence maçı 3. çeyrekte kazandık. Harika bir savunma yaptık. Aynı zamanda 17 asistimiz var. Ribaundları da domine etmeyi başardık. Tabii ki oyuncularım kazandı bu gece. Clyburn çok iyi oynadı. Larkin oyunu kontrolünde tuttu. Bryant da çok iyi oynadı. Bu performanslardan çok memnun kaldım" dedi.

İlgini Çekebilir
VİDEO - Kevin Durant'in ilk maçında Suns kazandı!
Habere Git

Larkin: "Çok iyi hissediyorum"

Larkin, "Çok iyi hissediyorum. Skorerliğimle ön plana çıktım ama şu an oyun kurucu olarak oynadım. Takım arkadaşlarımı da oynatmaya çalışıyorum. İyi performans gösterdiğim için mutluyum. Daha önce de sakatlıklarla karşı karşıya kaldık ama biz veteran diyebileceğimiz bir takımız. Bundan sonrasına maç maç bakacağız. Bundan sonrasında da bu galibiyetlere devam etmek istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler