Anadolu Efes'ten tepkilerle ayrıldı! "Avrupa'nın en iyisi yorumu"

24.08.2024 - 23:24 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 00:07

Anadolu Efes'ten ayrılıp İtalyan ekibi Virtus Bologna'nın yolunu tutan yıldız oyuncu için övgü dolu sözler! İşte detaylar...

Anadolu Efes'ten tepkilerle ayrıldı! "Avrupa'nın en iyisi yorumu"

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague ekibi Virtus Bologna'da kaptan Marco Bellinelli, yeni takım arkadaşı Will Clyburn'e övgüde bulundu.

Eski Efesli için "Pozisyonunun en iyisiydi" yorumu

Virtus Bologna'nın kaptanı Marco Belinelli, Anadolu Efes'ten takıma katılan Will Clyburn için "Pozisyonunda yıllarca Avrupa'nın en iyisiydi. Zorlu bir sezonu geride bıraktı, bu yüzden Virtus formasıyla çok iyi oynamak için önemli bir motivasyona sahip olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Efes'ten ayrıldı İtalyan ekibine iki yıllık imza attı

Sezonun bitimi ile Anadolu Efes'teki sözleşmesini tamamlayan 34 yaşındaki Amerikalı forvet, Virtus Bologna'ya iki yıllık imza atmıştı.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'in eski yıldızı Micic'in NBA'deki takımı değişiyor
Habere Git

Transferi ses getirdi! Gidişi sessiz oldu...

2022-2023 sezonunun yaz aylarında CSKA Moskova'dan ayrıldıktan sonra İspanyol devi Real Madrid'in de uzun süre ilgi gösterdiği 2.01'lik Will Clyburn, Anadolu Efes'e iki yıllık imza atmıştı.

CSKA ile Avrupa'nın zirvesine çıktı

2017'de Darüşşafaka'dan CSKA Moskova'ya transfer olan Will Clyburn, 2022'ye kadar formasını giydiği Rus devi ile bir EuroLeague şampiyonluğu yaşarken, performansıyla akıllara kazındı.

Efes'te iki sezonda hayal kırıklığı yarattı

Üst üste iki sezon EuroLeague şampiyonu olan Anadolu Efes'te Will Clyburn'ün katılımı ile beklentiler büyürken, bunun akabindeki iki sezonda temsilcimiz play-off'ların dışında kaldı. Yıldız oyuncu İstanbul'da geçirdiği sürede taraftarın en çok tepki gösterdiği isimlerden oldu.

İlgini Çekebilir
"Bursa istesin EuroLeague’de oynarız"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler