Anakonda kızardı! Bu kez Galatasaray’ı yaktı…

03.03.2021 - 20:35 | Son Güncellenme: 03.03.2021 - 20:52

Son dakika haberleri… Ara transferde geldiği günden bu yana golleriyle Galatasaray’ı sırtlayan Mostafa Mohamed Ankaragücü karşısında gördüğü kırmızı kartla herkesi şaşırttı. ‘Anakonda’ lakaplı yıldız hangi maçları kaçıracak? Detaylar haberimizde…

Anakonda kızardı! Bu kez Galatasaray’ı yaktı…

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’ın golcüsü Mostafa Mohamed, Ankaragücü karşısında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Sarı kırmızılı takımın en büyük gol umudu olan Mısırlı futbolcu, Başkent’teki mücadelede tutuk bir görüntü sergiledi. 

Halil Umut Meler direkt kırmızı çıkardı

Dakikalar  57’yi gösterdiği sırada rakibine dirsek atan Mostafa Mohamed’e hakem Hali Umut Meler doğrudan kırmızı kart gösterdi. Bu bölümde zaten 2-0 yenik durumda olan sarı kırmızılıların umutlarınıj iyice söndüren pozisyon bir süre VAR’dan da incelendi. Ancak VARF hakemi Cüneyt Çakır, Halil Umut Meler’i çağırmadı ve kırmızı kartı onaylamış oldu.

Sivas ve Kayseri maçlarında yok

Kariyerindeki ikinci kırmızı kartı gören ‘Anakonda’ lakaplı oyuncu en az 2 maç ceza alacak. Mohamed böylece Galatasaray’ın Süper Lig’in 29. Haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ve 30. haftada Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmalarda forma giyemeyecek. Mısırlı yıldız 3 maç ceza alması halinde ise Çaykur Rizespor mücadelesini de kaçıracak.

7 maçta 6 gol atmıştı

Mostafa Mohamed şu ana kadar Galatasaray ile çıktığı 6’sı lig, 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 7 karşılaşmada 6 gol atarak taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Son haftalardaki skor katkısına bakılırsa Mısırlı futbolcunun kaçıracağı maçlar sarı kırmızılılara şampiyonluk yarışında büyük handikap yaratacak.  

Senin için hazırladığımız haberler