Anastasios Bakasetas'a 12 Milyon Euro'luk Teklif! Sporting Lizbon...

İsa Kethüda
28.02.2022 - 13:29 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 14:26

Trabzonspor transfer haberleri... Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas için bir Portekiz kulübünün Trabzonspor'a transfer teklif yaptığı iddia edildi. Detaylar.

Anastasios Bakasetas'a 12 Milyon Euro'luk Teklif! Sporting Lizbon...

Geçtiğimiz ocak ayı döneminde Aytemiz Alanyaspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Anastasios Bakasetas için Karadeniz ekibine transfer teklifi geldiği iddia edildi. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplayan Anastasios Bakasetas, dev kulüpleri peşine takmış durumda.

En ciddi teklif Sporting Lizbon'dan

Devre arasında birçok takım yıldızı parlayan Yunan orta saha için Karadeniz ekibinin kapısını çaldı. Bu kulüpler arasında en ciddi teklifi Portekiz devi Sporting Lizbon'un yaptığı öğrenildi.

12 milyon Euro

Portekiz ekibinin devre arasında yıldız oyuncu Bakasetas'ı 12 milyon Euro'luk serbest kalır maddesini ödeyerek almak istediği belirtildi.

Gitmek istemedi

Bakasetas'ın Lizbon'un bu teklifi üzerine, bordo mavili kulübe gitmek istemediğini söyleyerek önceliğini Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak olduğunu belirttiği öğrenildi.

Serbest kalır maddesi

Trabzonspor'un geçen sezonun devre arasında 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Bakasetas'ın kontratında 12 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Olası satış halinde, önceki kulübü Alanyaspor'un da yüzde 20'lik pay hakkı var.

Başarılı oyuncu ligin ilk 9 haftasında 7 gol+3 asistle zirvenin ele geçirilmesinde başrolü oynamıştı. Son 18 haftada ise 1 gol ve 1 asist üretebildi. Bakasetas derbilerde farklı moda geçiyor. İstanbul'da G.Saray'ı boş geçmeyen Çilingir, Fenerbahçe maçını da iple çekiyor.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'i karıştıracak transfer! Temaslar başladı...
Habere Git

Yıldız oyuncu, Şenol Güneş Stadı'nda sarı-lacivertlilere 2 gol atmıştı. Kadıköy'de de fileleri havalandırarak kendisini affettirmeyi planlıyor. Teknik heyet de ona moral veriyor.

Senin için hazırladığımız haberler