Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi!

19.08.2024 - 13:18 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 13:42

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, La Liga'nın ilk haftasında Mallorca ile 1-1 berabere kaldıklarını maçın ardından Arda Güler ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ancelotti, Arda Güler'den özür diledi!

AJANSSPOR HABER

Real Madrid, La Liga ilk haftasında Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kaldı. 1'er puana razı olant akımlarda Real Madrid'in golünü Rodrygo atarken, Mallarco'nun golü Muriç'in ayağından geldi.Milli futbolcumuz Arda Güler, 88. dakikada Bellingham'ın yerine oyuna dahil oldu. Maçın ardından İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti Arda Güler ile bir görüşme gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde...

"Başarısız oldum"

Maçın ardından Arda ile konuşan İtalyan teknik adam hatasının farkında olduğunu belirtti. Arda Güler ile yaptığı görüşmede "Başarısız oldum, sanırım biraz daha erken değişmeliydim" dediği belirtildi.

Arda Güler ile görüştü

Defensa Central'in haberine göre 1-1 sonuçlanan Mallorco maçının ardından Ancelotti milli oyuncumuz Arda Güler ile görüşme gerçekleştirdi. Erken gol bulmasına rağmen 53. dakikada Muriç'in golüne engel olamayan Madrid'de Ancelotti, Arda'yı oyuna 88. dakikada aldı. Maçın ardından Arda ile konuşarak pişman olduğunu, oyuna geç aldığı için oyuncudan özür dilediği belirtildi.


Ayrılabilir

İspanyol gazeteci Jose Felix Diaz'ın haberine göre milli futbolcumuz Arda Güler ve Fas'lı oyuncu Brahim Diaz, ağustos ayındaki maçlarda bekledikleri süreleri bulamazlarsa ayrılık kararı alabilirler.

Senin için hazırladığımız haberler