Carlo Ancelotti'den Arda Güler kararı! Lille maçında...

02.10.2024 - 12:05 | Son Güncellenme: 02.10.2024 - 12:24

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Fransız temsilcisi Lille ile karşılaşacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler ile ilgili kararını verdi.

Carlo Ancelotti'den Arda Güler kararı! Lille maçında...

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig aşaması ikinci haftasında bu akşam Fransız temsilcisi Lille ile karşılaşacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin sahaya süreceği muhtemel ilk 11 belli oldu.

Arda Güler ilk 11'de

Buna göre İtalyan çalıştırıcının, Atletico Madrid derbisinde forma şansı tanımadığı Arda Güler'e Lille karşısında ilk 11'de şans vereceği öğrenildi.

"Arda Güler bu sezon çok daha fazla oynuyor"

Dün milli futbolcu hakkında bir açıklama yapan Ancelotti, "Arda Güler bu sezon çok daha fazla oynuyor. Rolünü biliyor, burada geleceği var. Bazen oynuyor, bazen oynamıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Muhtemel 11'ler

İspanyol basınında yer alan bilgilere göre Lille - Real Madrid karşılaşmasının muhtemel 11'leri şu şekilde:

Lille 11'i (4-2-3-1): Lucas Chevalier (GK) — Tiago Santos, Bafode Diakite, Alexsandro Ribeiro, Gabriel Gudmundsson — Benjamin Andre, Andre Gomes — Edon Zhegrova, Remy Cabella, Osame Sahraoui — Jonathan David.

Real Madrid 11'i (4-3-3): Andriy Lunin (GK) — Lucas Vázquez, Antonio Rüdiger, Eder Militao, Ferland Mendy — Federico Valverde, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga — Arda Güler, Rodrygo, Vinícius Jr.

Lille'in eksikleri

Fransız ekibinde sakatlıkları devam eden Ngal'ayel Mukau, Hakon Arnar Haraldsson, Ismaily, Nabil Bentaleb, Samuel Umtiti ve kırmızı kart cezalısı Angel Gomes, Real Madrid karşısında forma giyemeyecek.

Real Madrid'de 5 futbolcu yok

Real Madrid'de ise Thibault Courtois, Kylian Mbappe, Brahim Diaz, David Alaba ve Dani Ceballos sakatlıkları nedeniyle Lille maçında sahadaki yerlerini alamayacak.

Lille - Real Madrid maçı ne zaman?

Lille ile Real Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi Lig aşaması ikinci hafta maçı bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi tabii spor 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler