Ancelotti kararını verdi! Arda Güler’in geleceği…

Arif Can Yıldız
04.07.2024 - 20:43 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 20:49

Türkiye formasıyla EURO 2024’te mücade eden Arda Güler’in Real Madrid’deki geleceği şekillenmeye başladı. Carlo Ancelotti, öğrencisi için kararını verdi.

Ancelotti kararını verdi! Arda Güler’in geleceği…

AJANSSPOR DIŞ HABER

Fenerbahçe’den ayrılarak Real Madrid’e transfer olan ve Türkiye forması altında Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Arda Güler’in İspanyol ekibindeki geleceği merak konusu oldu. Geride bıraktığımız sezonu beklenilenin altında süre alarak kapatan genç yıldızın geleceği belli olmaya başladı.

Real Madrid’de kalacak

İspanyol gazeteci Alberto Pereiro’nun haberine göre, Arda Güler gelecek sezon kesinlikle hiçbir takıma kiralanmayacak ve Real Madrid forması giymeye devam edecek.

Alacağı süre artacak

Haberde yer alan diğer bir bilgiye göre, değerini Carlo Ancelotti ile takım arkadaşlarına gösteren 19 yaşındaki yıldız futbolcu önümüzdeki sezon Eflatun-Beyazlı formayı sahada daha fazla giyecek.

Gülerler temasta

Arda Güler’in ailesi ile Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in sürekli iletişim halinde olduğu belirtildi.

Geçen sezon performansı

La Liga ekibiyle 2029 yılına dek sözleşmesi bulunan genç futbolcu 13 maçta forma giydi. Bu maçlarda 519 dakika sahada kalan genç yıldız, 7 kez ağları havalandırmayı başardı.

EURO 2024’te gol attı

Türkiye’nin EURO 2024 F Grubu’nda oynadığı ilk maçta Gürcistan’a karşı uzaktan enfes bir gol atan sol ayaklı orta saha attığı gol ile adından çokça söz ettirdi.

Senin için hazırladığımız haberler