Ancelotti: Premier Lig’in şampiyonu belli

18.02.2021 - 12:02 | Son Güncellenme: 18.02.2021 - 12:10

Everton Menajeri Carlo Ancelotti, Premier Lig’de Manchester City’ye 3-1 yenildikleri maçın ardından yaptığı “Bugün şampiyona kaybettik” açıklamasıyla gündem oldu.

Ancelotti: Premier Lig’in şampiyonu belli

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig’de Everton’ı çalıştıran Carlo Ancelotti, Manchester City ile oynadıkları karşılaşmadan sonra çarpıcı bir açıklamada bulundu. İtalyan teknik adam kendi sahalarında 3-1 kaybettikleri maçın ardından sonucun üzerinde fazla durmadığını belirterek, “Bugün şampiyona yenildik” dedi.

Kalite, inanç ve güç onlarda

Kendi düşüncesini açıksözlülükle ifade ettiğini vurgulayan Ancelotti, “Şampiyonluk konusunda başka bir takım söyleyemiyorum. Manchester City’nin çok kaliteli kadrosu var. Ayrıca inanıyorlar ve güçlüler. Onlara karşı elimizden geleni yaptık ama işimiz çok zordu” ifadelerini kullandı.  

City puan farkını 10'a çıkardı

Manchester City dünkü galibiyetle bitime 14 hafta kala Premier Lig’de 10 puan farkla liderliğini sürdürüyor. 56 puanı bulunan Pep Guardiola’nın öğrencilerini 46’şar puanla Manchester United ve Leicester City takip ediyor. Geçen sezonun şampiyonu Liverpool ise rakibinin 16 puan gerisinde kalmış durumda.  

Senin için hazırladığımız haberler