Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: "Geçen yıla göre daha fazla süre aldı"

01.10.2024 - 21:42 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 21:49

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Lille ile deplasmanda karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler hakkında açıklama yaptı.

Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: "Geçen yıla göre daha fazla süre aldı"

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Fransız temsilcisi Lille ile deplasmanda karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

"Arda Güler takımdaki rolünü biliyor"

Arda Güler'in geçen yıla göre daha fazla süre aldığını söyleyen Ancelotti, "Arda Güler sezonun bu aşamasında geçen yıla göre daha fazla süre aldı. Arda takımdaki rolünü biliyor. Onun Real Madrid'de geleceği var" dedi.

"Herkes ne olduğunu gördü"

Ligde oynadıkları ve berabere kaldıkları Atletico Madrid derbisi hakkında sözlerine devam eden Ancelotti, "Madrid derbisi mi? Bu konu oldukça açık. Maçta şiddet eylemleri vardı ve bu bir futbol sahasına veya topluma ait değil. Herkes ne olduğunu gördü. Söylemek istediğim tek şey bu" şeklinde konuştu.

"Courtois'nın davranışları hakkında konuşmayacağım"

Courtois'nın Madrid derbisindeki davranışlarına da değinen İtalyan çalıştırıcı, "Courtois'nın davranışları hakkında konuşmayacağım. Hiçbir mantığı yok. Gördüğümüz şey futbola ait bir şey değil. Herhangi bir takımın şiddet yanlısı taraftarları, futbolun onlara ihtiyacı yok. Başka bir yere gitmeleri daha iyi. Bu herhangi bir takımın taraftarları için geçerli, Real Madrid bile" diye konuştu.

"Kylian Mbappe çok hızlı bir şekilde iyileşti"

Kylian Mbappe'nin hızlı bir şekilde iyileştiğini söyleyen Ancelott, "Kylian Mbappe çok hızlı bir şekilde iyileşti. Dün bireysel olarak antrenman yaptı. Bugün grupla antrenman yapacak ve formda olup olmadığına bakacağız. Risk almayacağız" dedi.

Lille - Real Madrid maçı ne zaman?

Lille ile Real Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması yarın saat 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi tabii spor 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler