Ancelotti'den Arda Güler kararı! Barcelona...

03.08.2024 - 17:44 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 17:54

İspanya Ligi takımlarından Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona ile oynanacak hazırlık maçında Arda Güler ile ilgili kararını verdi.

Ancelotti'den Arda Güler kararı! Barcelona...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarını ABD'nin Illinois eyaletinin Chicago kentinde sürdüren La Liga ekiplerinden Real Madrid, 4 Ağustos Pazar günü 02.00'de Barcelona ile karşı karşıya gelecek.

ABD'deki ilk hazırlık maçında AC Milan'a 1-0 mağlup olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler ile ilgili kararını verdi.

Barcelona maçında 11 başlayacak

Milan karşısında Arda Güler'i ilk 11'de başlatan ve 45 dakika süre veren İtalyan çalıştırıcı, Barcelona karşısında da milli futbolcuyu ilk 11'de şans verecek.

10 numara pozisyonunda oynayacak

İspanyol basınında yer alan bilgilere göre; Ancelotti'nin, Arda Güler'i sağ kanatta değil de Luka Modric ve Dani Ceballos'un önünde 10 numara pozisyonunda oynatacağı belirtildi.

İlk El Clasico

19 yaşındaki genç yıldız, süre bulması halinde kariyerinde ilk kez El Clasico karşılaşmasına çıkmış olacak.

Muhtemel 11'ler

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Rüdiger, Fran García; Modric, Arda Güler, Ceballos; Rodrygo, Endrick, Brahim

FC Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Héctor Fort, Lenglet, Iñigo Martínez, Balde; Casado, Bernal, Pablo Torre; Pau Victor, Lewandowski, Unai Hernandez (Vitor Roque)

Dev maç S Sport Plus'ta

Öte yandan Real Madrid ile Barcelona arasındaki karşılaşmayı S Sport Plus naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler