Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler kararı! Bu sezon ilk kez...

25.08.2024 - 16:16 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 16:37

LaLiga'nın 2. haftasında sahasında bu akşam Real Valladolid ile karşılaşacak olan Real Madrid'de milli futbolcumuz Arda Güler'in ilk 11'de yer alıp almayacağı belli oldu. İşte detaylar...

Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler kararı! Bu sezon ilk kez...

AJANSSPOR - HABER

Barcelona’nın kazandığı haftada sahasında bu akşam saat 18.00'de Real Valladolid ile karşılaşacak olan Real Madrid'in ilk 11'i belli oldu.

Bellinghan'ım yokluğunda Arda Güler 11'de

Eflatun beyazlılarda İngiliz yıldız Jude Bellingham’ın sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 ay uzak kalacağının açıklamasının ardından gözler Arda Güler'e çevrilmişti. İspanyol ekibinin İtalyan teknik direktör Bellingham'ın yokluğunda Arda Güler'i ilk 11'de görev verdi.

İki resmi maçta 5 dakika süre aldı

19 yaşındaki milli futbolcumuz bu sezon Real Madrid'in oynadığı iki resmi maçta toplam 5 dakika forma giyebilmişti. Arda, Real Madrid'in Atalanta ile oynadığı UEFA Süper Kupa maçında iki dakika, 1-1 beraberlikle sonuçlanan LaLiga'nın ilk hafta maçında 3 dakika forma şansı bulmuştu.

Bu sezon ilk kez 11'de

Geçtiğimiz sezon real Madrid formasıyla sahaya çıktığı 12 maçta 5 kez ilk 11'de forma giyen Arda Güler, bu sezon ise Real Valladolid maçıyla ilk kez kendisine ilk 11'de yer buldu.

Real Madrid'in Real Valladolid maçı ilk 11'i

Real Madrid, bu akşam saat 18.00'de Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynayacağı Real Valladolid maçına şu 11'le çıkacak:

Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Fran Garcia, Valverde, Tchoumeni, Arda Güler, Rodrygo, Vini Jr, Mbappe

Arda Güler'in maçı S Sport Plus'ta

Senin için hazırladığımız haberler