Ancelotti'den Hirving Lozano açıklaması

23.08.2019 - 19:09 | Son Güncellenme: 23.08.2019 - 19:09

Ancelotti'den Hirving Lozano açıklaması. İtalya Serie A Ligi ekiplerinden SSC Napoli teknik direktörü Carlo Ancelotti, yeni transfer Hirving Lozano hakkında açıklamalarda bulundu.

"Basit bir transfer değildi"

İmza sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ancelotti, "Lozano'yu buraya getirmek için çok uğraştık. Basit bir anlaşma değildi, ama hücum gücümüzün kalitesini arttıracak. Samimi ve yardımsever bir futbolcu. Buraya gelmeyi kendisi de istiyordu. Sağda, forvet arkasında, ortada ve bazen solda oynayabiliyor." dedi.

"Çok yönlü oyuncu"

Biz de kendisiyle yakından ilgilendik diyen Ancelotti, "Çok yönlü oyuncuları seviyoruz. O hücum gücü yüksek, aynı zamanda tahmin edilemez bir oyuncu. Ne zaman ne yapacağıı kestiremiyorsun. Tüm yeni yapılan transferler bizi mutlu etti." şeklinde konuştu.

Icardi transferi hakkında...

Icardi ile ilgileniyor musunuz sorusuna Ancelotti, "Ben ilgilenmiyorum. Şu an sadece takımı düşünüyorum ve yarın önemli ve zor bir fikstürümüz var. Fiorentina'da özellikle Chiesa çok tehelikeli bir oyuncu. Çok değiştiler. Yeni sahipleri var, yeni oyuncuları var ve coşkulu bir taraftar topluluğuna karşı oynayacağız." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler