Ancelotti'nin Arda Güler'in o hareketi sonrasındaki bakışı gündem oldu

15.09.2024 - 13:22 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 13:35

Real Madrid'in LaLiga'nın 5. haftasında deplasmanda Real Sociedad'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda Güler bakışı gündem oldu. İşte detaylar...

Ancelotti'nin Arda Güler'in o hareketi sonrasındaki bakışı gündem oldu

AJANSSPOR - HABER

Arda Güler, Real Madrid'in Vinicius ve Mbappe'nin penaltı golleriyle Real Sociedad'ı 2-0 mağlup ettiği maça ilk 11'de başladı.

Sezonun en fazla süre aldığı maçını oynadı

Bu sezon Real Madrid formasıyla ligde daha önce 3 karşılaşmada forma giyen 19 yaşındaki milli futbolcu, Real Sociedad karşısında 77 dakikayla sezonun en uzun süre aldığı karşılaşmasını oynadı.

Takımına penaltı kazandırdı

Başarılı peformansıyla maçın öne çıkan isimlerinden olan Arda Güler 58. dakikada ceza sahasında kullandığı şut ile takımının penaltı kazanmasını sağladı. Arda'nın yaptırdığı penaltı atışını Vinicius Junior gole çevirdi.

Ancelotti'nin reaksiyonu gündem oldu

Öte yandan Real Madrid teknik direktör Carlo Anceloti'nin maçın ilk yarısında Arda Güler'in içinde olduğu pozisyonla ilgisi reaksiyonu gündem oldu.

İlk yarının uzatma dakikalarında yaşanan pozisyonda ceza sahası yayında topla buluşan Arda Güler, takım arkadaşına ara pasla gol pozisyonu yaratmak istedi. Rakipten seken top önüne düşen Arda bu kez önündeki rakibinden sıyrıldıktan sonra şut çekti. Milli futbolcunun şutunda top az farkla üstten auta giderken pozisyon sonrası ekranlara gelen Carlo Ancelotti'nin yardımcısına ve sonra tekrar sahaya bakarak şaşkınlıkla karışık bir ifadeyle tebessüm etmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İşte o pozisyon ve Ancelotti'nin reaksiyonu:



Senin için hazırladığımız haberler