Anderson Talisca: Arabistan'a para için gitmedim

İsa Kethüda
02.07.2021 - 14:53 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 15:30

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nasr Riyad forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Anderson Talisca, gündemi değerlendirdi. İşte detaylar.

Anderson Talisca: Arabistan'a para için gitmedim

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nasr Riyad forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Anderson Talisca, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Arabistan futbolu Çin futbolundan daha iyi"

UOL Esporte sitesine konuşan Talisca, "Aralık 2020'den bu yana maç oynamadım ama çocuklarımla biraz zaman geçirdim, bu benim için çok önemliydi. Antrenmanlarımı da aksatmadım. İsterlerse tabii ki yeniden milli takımda forma giymek isterim. Arabistan futbolu Çin futbolundan daha iyi. Çin'de 3 yabancı oynatabiliyorlar, Arabistan'da 7. Bu bir tercih meselesi. Brezilya'dan ayrıldığımdan beri oynadığım tüm kulüplerde şampiyonluklar yaşadım ve bireysel ödüller kazandım" dedi.

"Arabistan'a sadece para için gelmedim"

Arabistan'a sadece para için gitmediğini belirten Brezilyalı yıldız, "Arabistan'a sadece para için gelmedim. Bizim gibi Avrupa'dan birçok oyuncu Çin'e veya Avrupa'ya gitmek için teklif alırsa tabii ki bunu değerlendirmek isteyecektir. Teklifleri geri de çevirebilirler. Bazıları gidiyor bazıları gitmiyor. Eski takım arkadaşlarım Paulinho ve Renato Augosto Çin'de oynuyordu ve milli takıma çağrılmışlardı." şeklinde konuştu.

8 milyon Euro

Bilindiği üzere 27 yaşındaki yıldız oyuncu  8 milyon Euro bonservis bedeliyle Al-Nasr Riyad'a transfer olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler