Anderson Talisca bombası! Yeni adresini duyurdular...

Özgür Koç
20.02.2024 - 11:48 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 12:10

Ara transfer dönemini iyi bir şekilde tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk kadrosu kurmak için çalışmalarını başladı. Siyah beyazlılarda eski futbolcusu Anderson Talisca ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Anderson Talisca bombası! Yeni adresini duyurdular...

AJANSSPOR - HABER

Kariyerini Suudia Arabistan'ın Aly-Nasr kulübünde sürdüren Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 2016/17 sezonunda şampiyonluk yaşayan ve siyah beyazlı taraftarların sevgilisi olan Anderson Talisca, kariyerine Suudi Arabistan'da devam ediyor.

Sezon sonunda Al-Nasr'dan ayrılacak

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, 30 yaşındaki futbolcu 2021'den bu yana formasını giydiği Al-Nasr'dan sezon sonunda ayrılacak. 

Beşiktaş ile görüşecek

Haberde, yıldız futbolcunun Suudi ekibinden ayrılmasının ardından Beşiktaş ile görüşeceği ve yeniden siyah beyazlı formayla Türkiye'de oynayabileceği kaydedildi.

Ahmet Nur Çebi, sezon başında transferi için uğraştı

Öte yandan, Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon başında yıldız futbolcuya yeniden siyah beyazlı formayı giydirmek için girişimde bulunmuş ancak yüksek maliyet nedeniyle transferi gerçekleştirememişti.

Beşiktaş'ta 80 maçta forma giydi

B sezon Al-Nasr formasıyla 23 maça çıkan Anderson Talisca, 20 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş'ta 80 resmi maçta 37 gol ve 14 asist kaydeden yıldız futbolcu lig şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler