Al Nassr, Anderson Talisca'yı Barcelona'ya Önerdi

15.08.2023 - 14:13 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 14:19

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği Anderson Talisca'yı Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, La Liga devi Barcelona'ya önerdiği iddia edildi.

Al Nassr, Anderson Talisca'yı Barcelona'ya Önerdi

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr forması giyen eski oyuncusu Anderson Talisca'yı tekrardan kadrosuna katmak isterken Suudi ekibi yıldız oyuncuyu Barcelona'ya önerdiği iddia edildi. 

Talisca Barcelona'ya önerildi

Sport'ta yer alan habere göre, Al Nassr, Anderson Talisca'yı Barcelona'ya önerdi. Suudi Arabistan ekibi, bu yaz yaptığı transferler nedeniyle Talisca ile yollarını ayırmak istiyor.

Çıkan iddialara göre, Anderson Talisca için gerekli transfer kaynağını bulan Beşiktaş yıldız oyuncuyla yeniden masaya oturdu. Al-Nassr'a Anderson Talisca için 12 milyon Euro öneren Beşiktaş, Anderson Talisca'nın da istediği maaşı ödemeye hazır.

Talisca Beşiktaş kariyeri

Beşiktaş formasıyla iki sezonda 80 maça çıkan Anderson Talisca 37 gol ve 14 asistin altına imza attı. Talisca ayrıca Beşiktaş formasıyla 2016 yılında şampiyonluk yaşadı.

Talisca'nın Al Nassr performansı

Brezilyalı 10 numara 2021-2022 sezonunda Çin'in Guangzhou takımında Suudi Arabistan'ın Al Nassr ekibinin yolunu tuttu. Arap yarımadasında 66 maçta forma giyen Talisca bu maçlarda 44 gol atarken 8 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler